![]() |
zeroyu alamadik bunu da alamicaz bence... gelse ama... |
Zor ama ben bu transferi destekliyorum.Keşke gelse ama stoper değil ön libero oynasa.Belki bana tepki verirsiniz ama bence bu iş Kleberson'la zor çünkü Kleb'in ön liberolukla uzaktan yakından alakası yok. Böylece onu da daha faydalı olabileceği bir yerde kullanabiliriz. |
inşallah gelir gelirsede süperrrrrrrr olurrrrrrrrrr |
Alıntı:
Kleberson nerde oynayacak, cift onliberoya mi donecegiz? Bence geri dortlu bozulmamali, cunku cok iyi uyum sagladi ve bu savunmayi saglamak icin kac yil ugrastik, bu dortlu bizi 5-6 yil goturur... |
allahım bazı arkdaşların yazdığı şeylere bak edmilson gelmesin 30 yaşında defansındaki adam ne kadar tecrübeli ise takımın o kadar güçlüdür ayrıca edmilson diyorsunuz ha adam dünya starı 2002 den beri hayranım bu adama bu adamı nasıl beğenmezsiniz hala anlamış değilim ! |
Valla bu adam tek kelimeyle ilaç. Koy sağa sağ bek yap, koy ön liberoya takır takır oynasın, koy defansın göbeğine top geçmesin. Amma velakin birazcık hayal gibi bu transfer. Duyduğum kadarıyla ciddi talipleri varmış artı adamın bonservisi ile beraber maliyeti 7-8 milyona geliyormuş. Zannetmiyorum ki bu kadar para verebilelim. Tek yol kiralama olur oda benim içime sinmiyor. Bakalım hayırlısı artık. |
yönetim şöyle bir öneri ile gidecek bu sezon kiralayalım seneye bonservisi ile alalım ! ayrıca yönetim ciddi bir çıkarma yapacak ! |
üffff ya düsünüyorumda edmilson gelse tüm dünya bizi taniyacak ve ozaman uefa kesin bizim |
peki herhangi bir gelişme varmı edmilson konusunda arkadaşlar |
Alıntı:
zeroyla bağlantısı ne bunun.birlikte mi hareket ediyorlar yoksa... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla gelirse cok sahane olur, artik kimse durduramaz bizi.. |
gerçekleşirse gerçekten çok önemli transfer... |
siz adam daha gelmeden kim ilk 11'den kesilecegini ve adamin hangi mevkide oynayacagini konusuyorsunuz. Hele bir adam gelsin de, sonra bunlari konusuruz :) |
alen karakartal forum da büyük ihtimalle edmilson gelecek dedi emin konuştu |
insallah... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama sen öyle duymuşsan o ayrı farketmez kim nasıl anlarsa anlasın beşiktaşa gelsinde önemli olan bu degilmi sence |
Alıntı:
|
iyi bi on libero gelirse :kleberson ben ce GEREKSIZ |
Alıntı:
|
keşke gelse ama hayal kurmanın anlamı yok rico geldi tamam kalite transfer ama edmilson başka |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben edmilson olsam fransa yerine beşiktaşa gelirim,şöyle düşünürüm takımda 4 tane brezilyalı vatandaşım var 2 si milli takımdan arkadaşım..fransada macera aramam direk arkadaşlarımın yanına gelirim:D beşiktaşın fransız takımdan daha az para teklif edeceğinide sanmıorum. |
Alıntı:
Valla ben olaya bu açıdan bakmıyorum daha doğrusu bakamıyorum. Bugün takımda yer alan Brezilyalıların buraya gelmesinde en büyük etkenlerden biridir Kleberson ve sen bize gereksizsin deyip adamı yolladığınızda sonuçları çok kötü olabilir. Elbette oyuncular değil Beşiktaş önemlidir ve hiç bir oyuncu Beşiktaşın önünde olamaz ama şuan ki ahengin devamlılığı için ve yeni gelen yabancıların bu takıma adaptasyonu için çok gerekli bir futbolcudur. Hersey bir yana her ne kadar o eski günlerindeki Kleb değilsede kumaşı iyi bir futbolcu bakarsınız bu yıl o eski günlerine dönebilir. |
Türkiye'ye gelen Brezilyalılar'ın Türkiye hakkında birşeyler öğrenmek için ilk aradıkları kişi Kleberson'dur arkadaşalr yapmayın!Adam bu kasdar pozitif konuşmasa gelirmi adamlar buraya?Bakınız Tigana Fransız ama Fransız almıyor, çünkü her Fransız da Türkiye hakkınad bilgi almak için ve gündemde olduğu için Anelka'yı arıyor,onun da dedikleri malum (Türkiye'ye gidersen Fransa milli takımını unut)Sadece bu yüzden de diil, dikkatle izlerseniz Tigana Kleberson'u top kesicilikte kullanıyor yani ofansa fazla çıkarmıyor ama arkada baya bi kesicilik yapıyor ve bence katkısı büyük.Eleştirirken insafsız olmak büyük Beşiktaş taraftarına yakışmaz! |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeş sana katılıyorum ön yargılı olmamaklazım uyum çok önemli.. |
Alıntı:
|
edmilson gelsin, kleberson da dursun... takım iyi oynarsak kleberson yıldız olur, 20 milyona satarız... |
Valla inşallah gelir ama kim gelecekse artık bir an evvel gelsin zaman uzadıkça takıma uyum sağlaması dahada zorlaşıyor. Herşey bir yana sağda solda 40 tane adamın ismi geçiyor meraktan ve beklemekten kanser olacağız yakında:( |
rijkart edmilsonu düşünmüyorum demiş.24 kişilik kadroda inşallah anlaşırız. |
arkadaşlar klebersona bu kadar yüklenmeyelim. kleberson bir ön libero değil aslında. onun ya sağ iç yada serbest oynaması lazım. serbest oynayabileceği bir tkımda olmadığına göre neden sağ iç oynatmayalım. tabii bu durumda burak sağ kanat yerine forvete kaydırılabilir. |
edmilson ciddi olarak sakatmış diye duydum doğru mu? |
Edmilson'u da getireceğiz diye bir his var içimde.. Hayırlısı..:rolleyes: |
Chelsea'li Gallas'da olabilir. Baska ulkede futbol oynamak istiyormus ve bir sene icinde sozlesmesi bitecek, Chelsea de artik bezmis Gallas'dan yani bunlarin hepsine bakarsak uygun fiyata alabiliriz eger kendisini Tigana ve yonetim ikna edebilirse... |
-----------------Runje---------------------- Toraman------Zan--------Koray----------Deli ------------Kleberson----Edmilson------------ ------Burak--------Delgado-----Ricardinho---- --------------------Nobre-------------------- Burada Koray ve Edmilson'un yeri değişebilir.Bu düzende Kleberson ön liberoda yalnız kalmaz böylece defansta daha az açık veririz.Hem de Kleberson biraz daha ofansif oynayabilir ve ona da yazık olmaz.Ya da şöyle olabilir. -----------------Runje---------------------- Toraman------Zan--------Koray----------Deli -----------------Edmilson-------------------- ----Kleberson------Delgado-----Ricardinho---- ------------Burak------------Nobre----------- |
arklar dün bjk tv'de alen markaryan'ın, bugün de ricardinho'nun imza töreninde murat aksu ve yöneticilerin söylemlerinden edmilson konusunda ciddi adımlar atıldığını anladım, ilk duyduğumda inanmamıştım ama bana göre edmilson da beşiktaşlı olacak... yönetim, bu sene gözünü fazla karartmış, uefa kupasını istediklerini söylüyorlar ve ricardinho'yu da hedeflerinin 3 kupa olduğu konusunda inandırmışlar... bu sene çok ilginç olacak... |
Aynı yazıyı ben yazacaktım gerek kalmamış.Bence Ze Robertonun transferindeki gibi bir sorun çıkmazsa Edmilson önümüzdeki sene Beşiktaşımızın lisanslı ürünlerini giyecek. Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:39 . |