![]() |
kimse kleye bişey demesin böyle bir adamı almak kolay değil |
TripleCup ---------------------Runje İ.Toraman----Edmilson----G.Zan----İ.Üzülmez ---------------------Koray ------------Kleberson----Ricardinho --------------------Delgado ----------------Burak----Nobre Bir de Caner Erkin alınsın!:D |
bu adam brezilya kadrosuna seçilmişti sakatlanınca kadro dışı kalmıştı eger sakatlanmasaydı takımda banko oynardı brezilyada güle oynaya kupayı alırdı.yani iyi ki de oynamadı o zaman almak imkansız olurdu yönetim digerleri gibi bununda işini bu hafta bitirir o zaman gs nin uefa yı aldık sözünden kurtuluruz. |
Alıntı:
|
Bence bizim Baskan Konya maci öncesi Ricardinho iciny aptigi aciklama gibi Edmilson icinde gelcek diyecek icimde öyle bir his var |
arkadaslar bıze defansta kesici adam lazım degıl, defansta oyun kuracak topu yere ındırecek oyunu yonlendırecek oyuncu lazım, bu özelleıklere sahıp bır oyuncu alırsak daha yararlı olacak, bu oyuncuda edmılson olabılır boylece klebersonun verımlılıgınınde artacagına ınanıyorum, şartlar müsait olursa edmılsonunun alınmasını ısterım |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben onun bi sakatlığı var die biliyorum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama reekart onu kadroda düşünmediği için barçadan rahatlıkla alabiliriz heralde. |
Alıntı:
haklisin olabilir ama neden olmasin Baskanin sagi solu belli olmaz :D adam isteseydik r.carlosu 2 saat icinde getirirdik dedi bence cuma günü yine aciklama yapcak |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet Kadro aynen bunlar gibi olmalı Özellikle 1. kadro tam Beşiktaşımıza uygun hem uefa ' da hem de deplasman maçlarında çok iş görür. 2. Kadro da özellikle İnönü'deki maçlarda kullanabileceğimiz ideal 11 olur.İkinci yarılarda Burak yada Nobre nin yerine alırsın Boboyu hem o da yetişmiş olur.Tek iş Edmilsonu alabilmek.Böylelikle Kleberson'un verimi de artacaktır... |
Alıntı:
|
klebersona haksız yüklenenler yaptıgı performansına baksınlar önce her maç en yararlı adam o oluyor gereksiz yüklenmiyelim ayrıca kleberson bu takıma hayrı bi hava veriyor |
Alıntı:
|
kleberson bir numara . ben her zaman beğeniyorum. illa bacak arası mı yapması lazım. |
Alıntı:
kleberson gösterişsiz ama çok faydalı oynuyor yani anlamak mümkün degil adam daha ne yapsın ne yapsa yaranamıyo bence gereksiz bi konu klebersonu tartışmak |
ben beşiktaşımıza ilk geldiği ve oynadığı ilk 2 maç ta gösterdiği performansı bir türlü göremedim. kleberson bu değil onun için memnun değiliz.ondan çok şey bekliyoruz |
bu arada edmilson da son durum nedir acaba geçen sen ciddi bir sakatlık geçirmiş. |
hayır futboldan ben mi anlamıyorum ne, tüm yazarlar kleberson'u yetersiz buluyorlar, ben denizli maçını izmir'de canlı izledim, en çok beğendiğim adam kleberson'du, bu nasıl bir çelişki anlamadım, hayır siz adamdan çalım atıp golleri sıralamasını mı bekliyorsunuz, izin verin de onu da delgado, ricardinho, nobre, bobo yapsın yaw... |
Alıntı:
|
Alıntı:
zaten benim düşüncem, ricardinho'nun gelişi ve gelecek olan savunma oyuncusuyla beraber kleberson'un oyunu da yeni bir çehre kazanacak... |
edmilson cok kaliteli bir adam tum defansı toparlar bence |
Flahhss Flash Besiktasimiz Barcelona Li Edmilson Ile Anlasmis Lig Tv 1 |
Alıntı:
Ayrıca Kleberson u satsak bile ondan iyisini asla bulamayız Kleberson dört dörtlük bizim için Hele bi şu Edmilson gelsin de siz o zaman görün Klebersonu... |
2006 dunya kupasi finallerine son gunde sakatlanarak kadroya alinmayan (cagirilmasina ragmen) EDMILSON besiktas tarafindan genis bir saglik kontrolu sonrasi imza atmasi bekleniyor |
edmilson barca bayern maçında ikinci yarıda oynadı demek ki sakatlığı atlatmış. |
Allaaaaahhh insallah dogrudur bu haber:) |
Bu Haber Dogru Olsun Warya Cıkıp Düzcenin Ortasında Göbek Atacam... EDMİLSONNN GEL AMCAOGLU GEL :D BÜTÜN KANKİLERİN BURDA GEL :D |
Allah Allah Adam Bu Gece B.munih Macinda Direkt Oynadi Ya Nasil Olacak Gonderecekleri Adami Neden Kadroya Alsinlar Uzuldum Simdi Yaa |
Bu Topic 130 Sayfaya Ulasmadan Edmilson Gelmez...! |
matador sen bakam oynadini..baska kimi oynatsin var diye oynatiyordur... adam zaten satmak istiyormus ya... |
ya arkadaşlar dalga geçmeyin anlaşmışlar mı ya şimdi uyku tutmaz |
Alıntı:
Haklısın kardeş yine başlar uykusuz geceler. İnşallah anlaşmışlardır... |
Alıntı:
|
forza edmilsonnnn |
linkteki haberde aynen öyle diyo edmilsonla anlaşılmış http://www.youtube.com/watch?v=nb1MnJFxAG0 |
suan hic birsey yok ark.. hic heycen veya panige gerek yok...beklicez artik iki külüpde aciklama yapmadi.. medya filan hep hava sizde iyi biliyorsunuz.. tek sey bekleyecez |
Delgado ve ZeRo dan sonra 3. ıstırab günleri başlamıyordur umarım.Transferin son günü 31 Ağustos.Daha 8 gün var.Hedef 200 sayfa olsun.:D:D |
leng, anlastiklari ileri suruldu diyor, zaten kac gundur ileri surulmuyor ki?? Ze Robertoda'da ileri surduler... |
2-3 gun icinde belli olur |
Türkiye`de Saat: 21:53 . |