![]() |
Alıntı:
|
Bu Böyle oLmaz.... Nereye Kadar Satacaklar Hisseleri.... Bir Dünya Borca Girdik.... Normal Ucuz Bonservisi eLinde oLan Bir Stoper aLıp Kulübün Borclarını Yawas Yawas Kapatmaları Lazım... Sefiller Gibi OLmak Istemiyoruz Biz....... Bizim Hic Borcumuzun Olmaması Lazım.... Aksine Cokta Paramız OLması Lazım.... Baskan Herseyini Seviyorum Ama Su Para Konusunda Hep Geriletiyorsun Kulübü.. Buna Bi Çözüm Bul.. Tüpmü Satcan Napcaksan Yap... EKonomik Gidişat Kötü.. |
yalan haber |
arkadaslar o kadar borca girdik zaten bi de edmilson için girelim ve bu takım 3-4 sene hiç bozulmasın artık, her sene 10 oyuncu almaktansa, bu sezon edmilsonunda borcuna girmeye ben razıyım, tabi iş benim razı olmama bakmıyo:) |
hayırlısı neyse o olsun kardeşler |
Mirac Kandiliniz Mubarek Olsun!!! |
walla bu takımı artık kimse kolay kolay tutamaz bence ama edmilson gercekten tam bi libero oynayacak bi oyuncu hayırlısı olur inşallah |
bence edmilson gelmesin 30 yaşında |
Alıntı:
|
Edmilson gelirse - ki çok zor bir ihtimal - veya onun ayarında bir isim gelirse Bjk kadrosu uefada parmakla gösterilecek kadrolar arasına girer. Bir çok şampiyonlar ligi takımından bile üstün bir kadro oluşur. gs nin 2000 yılındaki hagi-popescu ekolünü ricardinho-edmilson ikilisiyle daha güçlü oluşturabiliriz. Ama dediğim gibi pek aklım almıyor böyle bir transferi. |
Alıntı:
Boclarin büyüdügü dogru olabilir, ancak edmilson'da alinirsa bu takima ilerki 2 yilda en fazla 1-2 takviye gerekebilir, o yüzden bence bu 6 milyonla borcta degisen birsey olmaz. Hakikaten, edmilson gelirse, ki insallah dogrudur ve gelir, türkiyeye gelen gelmis gecmis en kaliteli oyuncusu olacaktir! edmilson-kleberson-ricardinho, hepsi dünya sampiyonu ve Corinthians, Barcelona ve Manchester United gibi takimlarla oynayip sampiyonlar ligini, lig sampiyonluklarini kazanmis adamlar. Hic biri 30u gecmis degil, en verimli dönemlerinde ve bizim gercekten bir sürü star adayi genclerimizle gelecegin 4-5 yilinin rüya takimini olusturacaklar. Vallah, bu transferin olmasi kadar hakikaten hic bir transferi olsun istemedim. Edmilsonu alsinlar, gercekten 2 yil transfere gerek yok. Saygilarimla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
!!!!!!! BİZ BU VATANI DA BEŞİKTAŞI DA KARŞILIKSIZ SEVDİK!!!!!!!! |
arkadaşlar edmilsonun gelmesi demek ricardinho ile beraber tabi tüm dünya gazete ve tv lerde adımızın geçmesi reklamımızın yapılması demektir. ezikler gibi carlosa talibim campel a talibim yok crespo ya yok moriantes e talibim diyip gazetelerde yer bulmaya benzemez. hem bu transferler transfer yapmak için transfer değil yada yıldız almak için transfer değil tam tersine yıllardan beri ilk defa doğru yerlere sağlam adamlar alınmak içindir. kalbimden geçen tek eksik edmilson dan sonra tabi bobo nun yerine carew |
Edmilson'a, Ricardinho'ya yaşlı diyenler bizde oynadığı zamanlarda Zago ve Guinti kaç yaşındaydı hatırlıyorlar mı ?? Hala bulabildik mi onlar gibisini ?? |
bence de bu transferin olması buyuk bi başarı.umarım olurrr |
Arkadaslar bir iyi dinleyin. Zenith St. Petersburg'da 21 yasinda super bir defans oyuncusu var, ismi Martin Skrtel. Avrupa'nin buyuk kulupleri pesinde ve kontrati 1/2 sene sonra bitiyor. Yonetim elini cok cabuk tutsa ve bu oyuncuyu bir gorseler, ki hep pahali, kontrat altindaki oyunculara bakiyorlar, bu gelecegin super oyuncusunu ya simdi az bir bedelle alirlar, yada devre arasi bedelsiz alirlar, Ne diyorsunuz? Burada Besiktas yonetimi ile baglantilari olan arkadaslarimiz varmi??? |
Kusura bakma, ama dunya futbolunu takip eden biri olarak ilk defa duydum adini. |
Hollanda'da oturuyorsun. Bir vi.nl'e bak. HSV mesela da onu Boulahrouz'un yerine istiyormus... |
Alıntı:
bende hiç adını duymadım ama yanlış hatırlamıosam bi ark vardı babası murat aksunun yakın arkadaşıymış ole dıodu...ona ulaşılırsa belki dediğin adamla ilgilenırler.. |
arkdaşlar saat 23:30 da beşiktasın anlastıgı defansı tv 8 de acıklayacaklar.ben chealse maçını izlerken alt yazıdan geçti ben su an cıkıyorum maça gidecem maça gitmeyen arkadaşlar takip etsinler ve bize bildirsinler şimdien teşekkür ederim |
Alıntı:
|
arkadaşlar boşuna çene yormayın o herif gelmez! barcelonanın resmi sitesinin türkiyedeqi disbüratöründe yazanlara göre! adam çok mutluymuŞ! bArçada ölmeq isitiorum dio! NEYSE! siz çene yormaya devam edin gelirmi gelmez mi die! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bence bizim savunmada pek sorunumuz yok hem hepsini yerli olması anlaşılmasının şart olduğu savunmada avantaj anacak onların önlerindeki kleberson çok yalnız kalıyor işte edmilson tam bunun ilacı alınırsa süper olur ve beşiktaşımız bir DREAM TEAM kurmuş olur.. |
Süper savunmacı geliyor Beşiktaş, savunmasını sağlama almak için girişimlerini sürdürüyor. Teknik direktör Tigana’nın isteğiyle Newcastle’da oynayan Boumsong’la ilgilenen ve kiralamayı düşünen Kartal, Fransız oyuncunun transferinin olmaması halinde yerine alternatifini de buldu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Siyah-beyazlılar, F.Bahçe'nin transfer ettiği Lugano'nun eski takımı Sao Paulo'dan Fabao'yu listesine aldı. 1.87 boyunda ve 30 yaşındaki Fabao'nun F.Bahçe'nin eski futbolcusu Uche tarzında olduğu, ayrıca Uruguaylı Lugano'dan daha üstün özelliklere sahip olduğu bilgisi verildi |
Alıntı:
kardeş haklısın ama tigana gökan zanın yanına tecrübeli birini ve topu oyuna iyi sokan birini istiyo bence bu leverkusenden JuAn veya psv aleX ama bence de biri kesin şart. AYrıca ortaya stoper alınırsa bence bakinin yerine korayı solda oynatırsa bence çok verimli olur. ama şunu kimse belirtmiyo bence bobo çok yanlış bir transfer bu ortasahaya yakışmıyo bitiriciliği iyi olan biri alınsaydı çok güsel olurdu meselea Jason roberts.... |
hade edmilson gel kartlalıma!!! |
inanalım mı? Bu EDMİLSON transferi biraz bomba gibi geldi.. Alınabiliyorsa alınsın bence RİCo dan daha yararlı olur. RUNJE Serdar G.ZAN Koray(Toraman) Delinho Kleberson Edmilson Burak Delgado Ricardinho Güleç(Nobre-İ.Akın) |
http://i.karakartal.com/images/haber...on001_2108.jpg Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Edmilson'a yakın markaj! Beşiktaş yönetimi, Barcelona'da forma giyen Brezilya Milli Takımı'nda da yer alan Edmilson'a da kanca attı. İspanyol ekibinin teknik patronu Frank Rijkaard'ın gözden çıkardığı Brezilyalı orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamak için siyah-beyazlı yöneticilerin harekete geçtiği bildirilirken, Beşiktaş Teknik Direktör Jean Tigana, "İyi oyuncu. Neden olmasın?" demekle yetindi. Kaynak: DHA |
http://i.karakartal.com/images/haber...na015_2108.jpg Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Tigana: "Edmilson iyi olur" Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Denizlispor ile oynanan ve 2-0 kazanılan maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduğunu belirtirken, transferi gündemde olan Edmilson için ise "Edmilson'un transferi iyi olur" dedi. Tigana sözlerini şöyle sürdürdü: "Maçın ilk 20-25 dakikası çok iyiydik. Golü de bulduk. İlk yarının son 20 dakikasında entresan bir durum olmadı. İkinci yarıda ilk yarıya oranla çok daha iyiydik. Özellikle oyuna sonradan giren Fahri, Ali Tandoğan ve İbrahim Akın'ın performansı üst düzeydeydi. Kendilerini kutluyorum. Oyuncularımın performansı maçın sonlarında da üst düzeydeydi. Mutluyuz, ancak rakiplerimizle yarışmak için daha çok çalışmamız lazım. Futbol bir istek oyunu. Oyuncularım bu hafta çok iyiydi" "MEDUNA OLAYI OYUNCULARIMI FAZLASIYLA ETKİLEDİ" Vestel Manisasporlu futbolcu Meduna'nın fenalaşması ile ilgili olarak Tigana, "Ben o maçı izlemedim. Ancak olayı gazetelerden öğrendim, fotoğrafları gördüm. Gerçekten çok üzücü bir durum. Benim oyuncularım sabah kahvaltısında bu konuyu konuşuyordu. Hepsi bu olaydan fazlasıyla etkilendi. Çok zor şartlar. Bazı oyuncular bundan çok daha fazla etkilenebiliyor. Bu olaydan sonra bile yüksek performans sergileyen oyuncularımı kutluyorum. Ayrıca dün akşamki olaya müdahale eden sağlık ekibini, organizasyonu ve ambulansı da kutlamak gerekir. Son derece hızlı bir müdahale ile oyuncuyu hastaneye taşıdılar" dedi. "ALİ TANDOĞAN'IN KALMASINI İSTERİM" Ali Tandoğan'ın durumu ile ilgili de değerlendirmede bulunan Fransız teknik adam, "Ben kendisinin kalmasını isterim. Eğer kendisi mutsuz ise yöneticilerle görüşür. Ancak benim sezon içinde bir çok oyuncuya ihtiyacım olacak. Özellikle Avrupa maçları ve milli maçların başlaması ve sakatlıklar ile cezalar neticesinde geniş bir kadroya ihtiyacım var. Herhangi bir olumsuzlukta iyi bir takıma ihtiyacımız var" dedi. "EDMİLSON İYİ OLUR" Tigana, bir gazetecinin Barcelona'da futbol oynayan Edmilson'un transferinin gündemde olduğunu hatırlatması üzerine, "Edmilson'un transferi iyi olur" ifadelerini kullandı. Kaynak: İHA |
dun hani tv8'de yeni transferimizi acikliyacaklardi?? kimmis bu yeni transfer? |
arkadaşlar defans kötü deyip durmayın. elemenlar daha yeni bir arada oynuyorlar sayılır. Şöyle hayırlısı ile biraz oynasınlar birbirlerini tanısınlar o zaman al bu defans hattını 10 yıl Milli takımda banko oynasın... biraz sabır gerekli... birde çok iyi kesici Guinti vari bir ön libero.. Edmilson sakat değilse en iyi tercih olurrr.... |
Bu adam galiba defansin uyumunu bozar gibi geliyor bana. Tigana savunmayi cok duzeltti, bu Turklerden olusan geri dortlu cok iyi uyum sagliyor ve rakibe pozisyon vermiyor, bu adam gelince takimdan kim kesilecek? |
Kesin birisi kesilmez ama buyuk bir rekabet olusur, guzel bir sey yani. Besiktasimiza cok yararli olur Edmilson ama daha once soyledigim gibi su Skrtel'in hem kontrati bitiyor hemde daha cok genc, gencligine ragmen tecrubesiz bir oyuncu degil. Milli takimda'da oynuyor hemde birkac sene icinde Besiktasimiza buyuk para kazandirir. Edmilson kazandiramaz cunku daha o yasta satilmaz... |
edmilsonu önlibero olatak alsak... |
insallah ya dua ediyorum keske gelse |
| Türkiye`de Saat: 06:36 . |