![]() |
Muthis bir adam, sirf tecrubesi yeter zaten, kalitesinden bahsetmiyorum bile. Ama bildigim kadariyla bu adam Real'i cok seviyor ve ona daha guclu takimlar da teklif yapmistir, ama insallah bir mucize olur ve aliriz kendisini. Ayala'yi ise hic takmayalim, kendisini su an Real istiyor, onun gelmesi imkansiz. |
çok iyi olur ama kaynak ezikmaç olunca insanın biraz kafası karışıyo |
bende süper bir oyuncu buda bizi yüz üstü bırakmaz insallaH ondan korkuorum :D |
Alıntı:
|
böyle bişey warmı yarın aksam hepimz öğrenrz ama bu adam hariak tam aranan adamların en iyisi :) |
inş.dogrudur gelirse tüm kupalar garanti |
Ben bu Helguerayi cok beyeniyorum nedeni de su: real madrid bir aralar cok kotu gidiyordu, herkesde moral bozuklugu vardi ama tek, bir tek savasan oyuncu vardi aralarinda. onun ismide Ivan Helgueradi. yani bu adam gelirse muhtesem olur. aslinda bu adam bir on libero ama defanstada oynayabiliyor. |
bu adam iyi adam neden olmasın? |
bence su dakkadan sonra cok zor.. heLe heLe kaynak sabah ve fotomacsa dogruysa biLe insanIn inanasI geLmiyo.. ama heLguera su takIma geLirse iddaa ediyorum turkiye ligLerinin geLmis gecmis en az goL yiyen takImI oLuruz.. ----------------runje------------------- ---------toraman--------zan-----helgurea-----ibo---------- ----------------------------koray-------------------------- --------kleb---------------------------------rico pasa------ ---------------------------deLgado------------------------ -----------------mert-------------------burak---- hemde acayip gol atarIz.... |
ya hiç bilgisi olan var mı.. Bu transferin en ufak bir doğruluk ihtimali hakkında |
var, helguera ayrildi, fenerde istiyorumus, ama fenerin SL eglenmesinden dolayi feneri kesmis listeden. Helgueranin tercihi Ispanyada oynamakmis ama avrupada ( iii bir teklif gelirse) olabilirmis. Valencia ile Villarreal istiyormus helguerayi. |
Sabah gazetesinde haber tam sayfa verilmiş |
Allahım inş. olur bu adamda gelirse artık beşiktaş am dream team olur daha kimi alalım ama yalan bi olsa mutlu oldum çünkü ben bu gazetelere hiç inanmıyorum.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. http://www.realmadrid.com/plantilla/...p/helguera.jpg Dogum Yeri Santander (Cantabria) Dogum Tarihi 28/03/1975 Kilo:73 Kg Boy:185 cms Ülkesi:http://www.realmadrid.com/plantilla/img_esp/esp.gif --İspanya ---Başarıları---- 1999
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/iozturk/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]Eklenti 355 |
ailton acaip pürüz çıkarıyormuş vampir gibi buda mecbur kaldıkya şimdide hem bedava bonservis hemde para istiyormuş üstüne allah kahretsin |
keşke 2 sini birden alabilsek ama benim tercihim Ayala olurdu... |
transfer yok arkadaşlar boşuna umutlanmayın.uefada grupları geçersek devre arasında bomba patlayacak... |
Alıntı:
Ayrıca AYALAnın ADı da GEçiyOR |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
valla öyle |
beyler taransfer bitişine sayılı saatler kaldı görecez transfer varmı yokmu |
evet en azından delgado ve riconun gelişi gibi kabız olmayız |
ikiside kariyeri belli mükemmel topçular kim hayır diyebilirki |
kesinlikle ALIN ALIN ALIN... HELGUERA'yı old ubitti çok beyenirim...bence çok da iyi olur...teknik de bir futbolcu...ben BJK'ye gelmesini çok isterim... |
Haberin aynı gün hem sabah grubunda hem de hürriyette çıkması ilginç. Doğru olma ihtimalini arttırıyo. Yorum:Eğer doğruysa muhtemelen her ikisiyle de görüşme yapılıp okey alındı ve transferde ciddi bir yol katedilip imza aşamasına gelindi. Transfer bitimine saatler kaldığına göre her ikisi de imzayı bekler pozisyonda. Tigana bunlardan bir tanesini seçip imza attırılacak gibi. |
ya insallah doğrudur bu haber. |
bence ayala gelsın yae ama bu iş bir 2 günde bitecek bi iş değil.... |
eğer haberlerdoğruysa yıldızlar topluluğuna bi adam daha alıyoruz :D benim tercih ayalaolurdu ama helguera yada hayır demem :D:D |
ee bu ne olacak Ailton muamması! Kulüp bulmak için Almanya'ya giden, hatta menajeri tarafından bonservisinin 375 bin euro'ya alındığı açıklanan Ailton geri dönüyor... Brezilyalı yıldız Beşiktaş'ı, "Bonservisimi bedava verin, ayrıca 200 bin euro da para isterim. Bir kulüple görüşüyorum, olmazsa cuma günü geri dönerim" diye tehdit etti. İSTANBUL'DAN GİTMEM Beşiktaş'tan yıllık 1.6 milyon euro garanti para anlaşması olması nedeniyle Ailton'un Türkiye'ye geri dönerek bu parayı sadece antrenman yaparak almayı düşündüğü öğrenildi. Ailton, Trabzon ve Konya'dan gelen teklifleri, "İstanbul'dan başka şehirde oynamam" diye geri çevirdi. Kaynak: Pasfotomaç |
bir yabancıya imza attırabilmemiz için ailtonun da tamamen bitmesi gerekiyor değilmi o zaman şok bir gelişmeyle kulüp bugün yada akşam ailtonun isteklerine göre davranabilir eğer tabi ciddiyse transfer |
ayala yasli adam 33 yasinda ama helguera süper olur :) |
bu ikisinden biri alınacaksa alınsın yoksa yapılmasın transfer luciano falan gelmesin lucianoyu bjk ye getiren adam futboldan anlamıyodur |
Alıntı:
|
luciano besiktasa geLemez bu takImIn basInda tigana war ve bence şimdiye kadar hiç yanLIs transfer yapILmadI.. deLgadoyu burakI ricardinho yu getiren tigana luciano kazmasInI bu takIma aLmaz.. |
helguerayı alırsak bu takım rüya takım olur ve bu takımdan herşey beklenir uefa kupası da süper kupa da:) haydi yönetim patlat şu bombayı |
ben resmi siteyi kontrol ediyorum sürekli |
valla bıldıgım kadarı ıle bu adam rezl ın savunmasında oynadıgı hermacda sıcıyodu |
Helguera gerçekten canını dişine takıp oynayan bi futbolcu.. Bize uyar.. Birde duran toptan çok gol atmış oluruz.. artı olarak takım hucumuna katkısı olur.. İnşallah doğrudur... Ya Edmilson ya Helguera....:p |
ya yalanlasinlar yada bir aciklama yapsinlar ya bu basina yem vermesinler . |
Türkiye`de Saat: 01:06 . |