![]() |
Alıntı:
onlar uyusun ama yönetim uyumasın patlatsın bombayı |
Alıntı:
|
inşallah kardeş inşallah |
neyse beyler ben dayanamıcam yatıyorum böyle sabah falan olmaz herkese iyi geceler yarın ola hayrola ama biri olacak artık belli bişey bu işallah en iyisi olur |
yarına helguera haberiyle uyansak ne güzel olır aslında |
Ya pascal CYGAN'ı istemiyoruz... Helguera varken Pascal kim.. Hem 2 yaş daha yaşlı... Biz emeklilik şirketi miyiz kardeşim... Yönetim Helguerayı al, hem ön libero olarak da kullanırsın.. Bir sürü gol atar, Kadronun bir esnekliği olur... |
Alıntı:
bu da kartalhaber.com'a kapak olsun.... |
http://www.goal.com/en/transfertzone.aspx http://www.villarrealcf.es/ Oh be pascal olmadı inşallah helguera olur... |
luciano gelcek o zaman |
Evet alman ve hollandali Spor gazeteleri di verdi bu habeleri...Pasqual Cygen Viarreal takimiylan anlasmiz.... Insallah Ayala veya Helguera olur.. Ama sakin luciano yu almasinlar.....Taraftarin tepkisini unutmasinlar |
Valla pascal'ın villarele gitmesine çok üzülmedim gerçekten.helguera,yada ayala cuk oturur bu takıma.. |
bu saatten sonra bir transfer olacaksa çok para harcanacağı bir gerçek, o yüzden hiç uğraşmasınlar, ocak ayını beklesinler, daha iyi... |
alin şu helguerayi yalvariom yaa bu adamın hastasiyim hep çiplak gozle izlemek istediim adamlarin başindadir ve beşiktaş formasiyla izlemek ayri gsll olur:D:D:D:D |
Başkan:"İstesek R. Carlos'u 2 saatte getiririz." demişti. Bu lafın üzerine hiçbir transfer yapamamamız karizmayı çizdirir, eziklere alay konusu olur. Bu lafın altında ezilmemek için belki sürpriz bir isimle son dakika bombası patlayabilir. |
Alıntı:
|
kimse gelmez bu saatten sonra |
gelmesi muhtemel ismler dünyanın her takımında oynar ve dünyanın tanıdıgı futbolcular..Beşiktasımız her gecen gün tranferlerle adını dünyaya duyuracak iki transferde iyi hangisi olursa süper olur.. |
offf alsınlar ya birisini... |
valla bu saatten sonra bunun gibi bi adamı alamazlar gibime geliyo bu yıl yönetim ağır maddi yükün altına girdi... |
Başkan R. Carlosu 2 saatte getiririm dedi. ama bugün pascal'ı villareale kaptırdı diye haberler çıktı. Bencede başkan kaliteli bir yabancıyla noktalamalı transferi. ve bu alınacaksa helguera kiralanacaksa ayala olmalı. Ayrıca madem transfer yapılacak neden ocak ayı bekleniyor. belki o zamana kadar defansta oluşacak sorun yüzünden sıkıntıya gireceğiz. bence yapılacaksa yapılmalı. |
transfer bitti bence uefa da ilk aşamaları bu kadroyla rahat götürürüz kimse korkmasın ocakta gelecek transferle daha zor olan maçlara da iyi bi takviyeyle gidilmiş olur bu saatten sonra transfer zor hele ki Helguera gibi bi adam rüya gibi olur yani şu an şartları itibariyle son 4 saat zaten çok fazla bi umutlanma da olmaz artık... |
Yönetimden hiç ses çıkmıyor, herhangi bir açıklama yok. Sanki fırtına öncesi sessizlik gibi.... |
Alıntı:
2-3 saat bi şey kalmış olması lazım |
18.00'de bitiyor... |
bu transfer yetişirmi acaba 18.00 a ama del bosque kafasını karıştırıyomuş ne kadar doğruysa tabii gazete |
son 3 saat |
benim hala umudum var. |
sanırım saat 24:00 e kadar süremiz var.. |
Alıntı:
|
bu transferden bir sonuç çıkmayacak. |
ayalayı tercih ederim |
Alıntı:
yönetim zaten elinden geleni yaptı ben hala umutluyum olmazsada can sağlığı |
pascal cyganın da villareale gitmesinin ardından murat aksu tiganaya istediğin oyuncu var mı girişimlere başlayalım dediği fakat tigananın son saniyede alınan oyuncudan verim alınmaz sırf adam almak için almayalım açıklamasını yapmış... kaynak: lig tv... |
Alıntı:
|
öfff beeee... anlamiyorum ben bu isi... takim yeterliyse hic almayi düsünme, illahi almak istiyorsan neden son güne kadar ugrasiyorsun... |
bu saaten sonra kimse gelmez zaten takimizi olusturduk hadi hayirlisi |
yönetime yaptığı güzel transferlerden dolayı teşekkürler |
vay be o zaman villareal ayalayi alacakti bunu aldigina göre ayala bosta hala |
Alıntı:
Ayala'nın Helguera'yla takası düşünülüyomuş... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:23 . |