![]() |
Alıntı:
|
gelir mi acaba |
Fotomacın haberleri bana pek inandırıcı gelmio acıkcası ama bu haberi başka gazetelerden de duydum...Turkiyede birden fazla gazete transferde bir oyuncudan bahsediosa bunda gerceklık payı vardır die dusunuorum...Sonucta bahsettiğimiz adam Helguera beyler...Ne Deivid,ne de Lugano...Adamın adı yeter beee:D :D Burası BEŞİKTAŞ alayına gider...:D |
ya diyorum fatih dogan ismail air berabermi basladilar calismaya ayrilmaz ikili |
forza forumunda "diren" nickli kardeşten alıntı: "tv8 de söyledi bugün helguera bir aksilik olmazsa yarın istanbulda" |
Yonetimimiz galiba biraz fazla comert davraniyor bana gore. Bu adam FB'yi reddetti Sampiyonlar Liginde yok diye ve FB yine de iyi bir maas onermisti, bize gelmesi icin acaba nasil bir maas vermemiz gerekecek, bunlari dusunen yok? |
Alıntı:
|
ayala helquera fark etmez ama bu adamların tecrübesi bile yeter ! |
Ben şu anda 3 forumu da takipteyim. Yeni bir duyum olursa paylaşırım. Bi gelişme duyan kardeşlerden de haberleri bekliyoruz. |
ayala olsun bencee hem güney amerika havasını bozmamış oluruzz:D:D |
allahım inşallah alınmıştır.yuzyılın takımı olur ozaman |
hayal kirikligina ugratmak istemem ama R.Madrid Valecia ile anlasmak uzere helguera ve bir miktar para verip Ayala'yi alacaklar kaynak: yabanci basin ( TV ) insallah yalandir |
hel-gu-e-ra... |
yabanci basin dediyse dogrudur.. tuh ya kacirdik... |
1 ay önce ayala villareal e gitmek istediğini söylemişti zaten ancak helquera konusu ne olur bilmem bence yönetim transfer yapmacak |
Abİ Bellİ Olmaz Umudum Var Benİm.. |
Hiç Belli Olmaz Benim Umudum Var:) |
abi kolma olsa bukadar gaste yazmaz aynı anda bence ve hurriyetle sabahın hiç bi alakası yok unutmayalım!!!!!!! |
***BJKAS*** Besiktas Futbol Yatirimlari Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz profesyonel futbolcularindan Ailton Goncalves Da Silva' nin Sirbistan futbol takimlarindan FK CRVENA ZVEZDA (Kizilyildiz) ile yapilan gorusmeler neticesinde 300.000 Euro bonvervis bedeli karsiliginda sozlesmesi fesih edilmistir. ***BJKAS*** IMKB Ton Ton kızılyıldıza gitti, şimdi alırlar belki helguerayı... |
BJKAS*** Besiktas Futbol Yatirimlari Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz tarafindan denenmek icin futbol takimimizin Fransa kampina katilan Fransiz futbolcu Laurent Robert ile herhangi bir anlasma saglanmamistir. ***BJKAS*** Roberti de almıyormuşuz, açıklamalar ardı ardına geliyor.. Belki şimdi Helguera için gelir.. inşallah |
Alıntı:
abi Yok ama, birinde kaynak Fatih dogan ( fotomac ) digerinde ise ismail air ( hurriyet ) bu ikili son yillarin en cok kolpa haber yapan ikili :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar bu imkb ye bildirilen haberleri tam olarak nerde görebilirim... biri bi link verebilse iyi olacak :) |
arkadaslar fatih dopan gecen senenin ortasında nobre bjk ile anlaştı demişti.size sadece bunu soyluorm...eger o kolpalıyosa bjkli muhabirlerden dogru yazan yok.ayrıca edmilson gelmedi ama kulup yalanlamadıda.. ve ikiside salladı diyelim aynı seyimi salladı????? saygılar.. |
Alıntı:
|
Son dakika... Ailton sonunda gitti Beyşiktaş menajeri Ali Gültiken, Ailton'la yollarını ayırdıklarını söyledi. İşte son dakika gelişmesi; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş menajeri Ali Gültiken, Ailton'un bonservisini Sırbitan'ın Kızılyıldız Kulübü'ne sattıklarını açıkladı. Gültiken, "Ailton'la yollarımızı ayırdık. Kendisine futbol yaşantısında başarılar dileriz" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
alınırsa müthiş bi transfer olur bence |
yeni transferimizi yarın duyarız artık, şimdiden hepimize hayırlı olsun... |
beyler ailton son günde gittiğine göre demekki birisi geliyor bekleyın bakalım... |
bu adamda gelirse biz artık uzay liginde oynarız :D |
Valencia'dan aslinda Roberto Ayala'yi almaliyiz, hepimiz taniyoruz, hem muthis hem de cok tecrubeli bir oyuncu. Valencia istemiyormus ve satmak istiyor, mesela bu gizli bomba olsa nasil olur ama.... |
aala;).......... |
Ya LIG TV de dediler Helguera Realde mutluymus diye gelmek istemiyormus bir gün Reladen giderse yinede Ispanyadan oynamak istiyormus. BJK o yüzden Pascal Cyganin isini 24 saat icinde bitircekmis |
tüh be ne güzel olacakti... cygan sayilan isimlerin icinde en son istedigim... |
Cygan Gelse Cok İİ Olur Zaten Bugun 00.00 De Transfer Bİtİo ÖÖrenİrİz |
yönetim transfer sezonunun bitmesine 1 gün kala ailtonu gönderiyorsa arkadaşlar hazır olun bomba transfer helguera veya ayala geliyor demektir,yoksa ailtonla apartopar sözleşme fesedilmezdi.haydi hayırlısı |
abi ayala gelsin yaa yaşlı maşlı ama duvar gibi :D |
Ayala zor arkadaslar hic zan etmiyorum bence Helguerada gelmiycek |
ayala yaşlı demişsiniz ama şuan oynadığı takımın maçlarını bir izleyin!!!bana şuan dünyanın en iyi defans oyuncularını say deseniz ayalayı gözüm kapalı listeye alırım!!çok yönlü mükemmel bir oyuncu ki helguera ya da tercih ederim.. |
Türkiye`de Saat: 23:30 . |