![]() |
Alıntı:
COk zor işimiz bence çooookk zor gelirse büüyük iş başarmış oluruz bide anelkaya donmesin bunlar cok unlu futbolcular |
ayala real e mi başlıklı haber!!!!! http://www.ajansspor.com/haber/152573 |
iyi bir topçu ama alınmaz gibime geliyor kolpa haber |
rico icin de gelmez diyenler olmustu.. ama kadromuzda simdi, umutsuz olmaliyin, en uygun hangisi ise o olur insallah.. |
ailtonda gitti şu an 1 yabancı futbolcu kontenjanımız boşaldı sizce transfer sezonunun bitimine 24 saat kala bu bir tesadüfmü inşallah değildirde yarın yönetim bombayı patlatır |
yarın ya helguera yada cygan gelcek ikisinden biri bence |
Bence HAYAL olsa cok ii olur ama zor |
ailton'u bugün gönderdiklerine göre birisini alacaklar, yarını bekleyelim... |
Ligtv ye gore helguera reddetmiş ve cygandan yarın geliomus |
beyler hürriyet gazetesiin haberinde tigananın fabaoyu istediği yazıo doğrumudur sizce |
Ligtv ye gore helguera reddetmiş ve cygandan yarın geliomus ne zaman açıklandı bu haber |
Alıntı:
|
çok iyi oyuncu ama biraz yaşlı inşş beşiktaşa faydalı olurrr |
Alıntı:
|
haber bugün olmasına rağmen 14 sayfa olmuş |
ANAAA!! daha demin dedim ki keske bjk Ayalayi gizlice alsa, Valencia satmak istiyor simdi de yalan mi gercek mi baktim bjk Ayala, Helguera birisinden alacakmis (acaba)... Ayala gelse muthis olur ve bence bu transfer olabilir de onceden soyledigim gibi... |
Kim ne düşünür bilmem ama bize tam lazım olan adam.Ricardinho transferinden bile daha çok sevinirim bu olay doğruysa... |
arkadaslar ayala real madridle anlaşmış ama alabilmeleri için yabancı kontenjanından birini yollamaları gerekiomuş.baptista reyes takası olabilirmiş.onlar ayala yı alırsa helguerayı bize gonderirler diye dusunuyorum.pascal cygan ıda begeniorm bizde iş yapar.(buarada la liga da yabancı oyuncular avrupa birliğinde olmayanlar oluyor) |
demmeki bir gerçeklik payı varki yönetim yalanlamadı. lucianoyu hemen yalanladılar. inşallah olur ne diyelim. ya bide bu adam biraz dahacık orta sahayya kaçmıyormu stil olarak yani ön libero gibi. |
ne güzel is vallahi... helguera haberi cikiyor ve henüz bjk tarafindan aciklama yapilmadan kendi kendine basin yalanlama yapiyor :D lig tv de demisler gelmiyor diye... |
bence kolpa ama inşallaha gelir yaw |
bitsin artık şu tansfer sezonu,saçlarım beyazladı:) |
yarın kim gelecek bakalım helguera mı yoksa ayala mı sonucu hepimiz göreceğiz bu haberi kimse söyleyemez şu geldi şu gelmedi die çünkü son bomba olacak bu kimse bilmez ben bile bilmiorum:) |
Hayirlisi insallah olur ama pek inandirici gelmiyor... |
beyler pascal cygan BJKDE |
Alıntı:
|
www.kartalhaber.com gir bak :) |
Son dakika... Pascal Beşiktaş'ta Kartalhaber.com yine bombayı patlatıyor... Beşiktaş transferin son gününde Fransız futbolcu transferini patlattı. İşte son dakika gelişmesi; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın Arsenal'ın savunma oyuncusu Pascal Cygan'ı transfer etti. Fransız yıldız az önce kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Unutmayın Beşiktaş'ta her ne yaşanıyorsa ilk önce kartalhaber.com yayınlar. Gelişmeler az sonra kartalhaber.com'da... |
İşte Pascal Cygan Beşiktaş'ın yeni transferi Pascal Cygan, 2002 yılında Fransa'nın Lille takımından Arsenal'e 5.5 milyon pounda (15.4 milyon YTL) transfer olmuştu. İşte Pascal Gygan 29 Nisan 1974 yılında dünyaya gelen Pascal Cygan, futbol hayatına Valenciennes takımında başladı. Ardından Wasquehal eikibine transfer olan Pascal Cygan'ın yıldızı Fransa'nın Lille takımında parladı. Pascal Cygan, 2002 yılında 5.5 milyon pounda (yaklaşık 15.4 milyon YTL) İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'e transfer oldu. Arsenal'le ilk formayı 1 Eylül 2002'de 1-1 biten Chelsea derbsisinde giydi. Arsenal'e geldiği ilk sezonda oldukça başarılı bir görüntü çizdi ve foramayı kapmayı bildi. 2002-2003 sezonun dışında ise Arsenal'de çoğunlukta yedek kulübesinde oturdu. Ortalama 3 maçtan birinde forma giyen Pascal Cygan, Arsenal'de Premier Lig, kupa ve Şampiyonlar ligi olmak üzere toplam 100 maçta forma giydi. İngiliz ekibinde oynadığı maçlarda toplam 4 gole imza atan Fransız yıldız güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. İngiliz futbol eleştirmenleri güçlü fiziğine rağmen ağır olması nedeniyle Pascal Cygan'ı çoğu kez eleştirdiyordu. Pascal Cygan 2005-2006 sezonun da Premier Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 20 maçta forma giyebildi. |
hayırlı UĞURLU olsun!... |
pascal kesin mi buda ze roberto gibi olmasın yaaa |
ya gerçek mi yoksa kolpa mı haberi olan var mı ?? |
gercek kardeşim gercek |
pascal villareale gitti arkadaşlar |
alın kaynak http://www.villarrealcf.es/ |
haydaa nasıl işer bunlar ya anlık haberler ve antihaberler çıkıyor böyle saçma şey olmaz ya birileri sürekli bişeyler uydurarak prim yapmaya çalışıyor yarın ola hayrola zaten yarıon bakalım kim gelicek diye bişey olmaz ya ortada 2-3 tane dünya yıldızı var sürekli gündemmi değişiyor inanmıyorum ben bi kolpalar var otada ama belkide cygan ayala helguera şu an yatmış uyuyorlardır belki bazılarının hiçbişeyden haberi yoktur bizde burda tepinio duruyoruz yazık bize ya sabah yarın öğlen biter buiş |
Alıntı:
daha açık bir link versene haberin olduğu linki |
arkadaşım resmi sitesi villarealin |
kolpa haber kartalhaber.com :mad: arkadaslar habr kolpa cyganın bbize geldiği falan yok adam villereale gitmis alın kaynakta burda http://www.footballtransferleague.co...l_club=Arsenal :mad: :mad: :mad: |
ispanyolcaya tıkla arkadaşım 2 kez ilkinde olmuyo |
Türkiye`de Saat: 09:19 . |