![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu projeden bir gelişme varmı? |
maalesef yok Karabey bu iş yatacak galiba:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ölümle yaşamı ayıran çizgi, |
Cok afedersiniz, cahilligimi mazur gorun, statta eski acik tarafinda mac izleyen bir bayan taraftar toplulugumuz vardi. Beyaz montlar falan giyerlerdi. Onlarla bir ilgisi var mi bu girisimin ve ya hala devam eder mi onlarin aktiviteleri ?? Kolay gelsin disi kartallara.. Destekliyorum.. |
Alıntı:
|
bende varım ne gerekiosa yapmaya hazırımmmmmm |
beni küçük olarak değerlendirebilirsiniz ama ne gerekirse benm yapabileceğim çapta hazırım yaniiii. |
Alıntı:
|
HELAL OLSUN BE!!!İŞTE TÜRK KADINI DA BÖYLE OLMALI.HER KONUDA ÖNCÜ BİR ADIM ATMALI.BU DEVİRDE PEK ERKEK CESARETİ KALMADI ÇÜNKÜ... |
Fanatikliğin,taraftar olmanın yaşı yok.Aramıza hoşgeldin... |
Proje den bir haber var mı ?? |
hayırlı olur inşallah sonuna kadar yanındayız |
Herzaman yanınızdayız. |
Alıntı:
|
Ruhumuz Yetti Toplam 2 Eklenti bulunuyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İns kardes Tüm yavrular ii yerlere gelir onlar Türkiye nin ve Beşiktaşımızın geleceği:D |
bencede onLArın ruhu yeterli :) |
Sagol Esercigim,allah Butun Kartallarin Yaninda Olsun Sen Birde Ulasimi Gor Oda Resimlerimiz Bolumunde Sevgilerle Baku Carsi |
Ruhumuz Yetti Toplam 1 Eklenti bulunuyor. RUYAMDA BILE SEN VARSIN BESIKTASIM |
Alıntı:
|
inan esercigim BESIKTASLI OLMALARI BENIM ICIN HAYATIN ANLAMI.Zaten baska bir sey olamazda |
dişi kartallar buraya ! türkiyenin en fanatik bayan taraftarları olan dişi kartalları buraya bekliyoruz. forumumuzda bayan üye sayısını artırarak hem diğer forumlardan farklı olduğumuzu hem de bayanlara da hitap eden bi forumumuz olduğunu kanıtlayalım. tek yapmamız gereken etrafımızdaki beşiktaşlı bayan arkadaşlarımızı foruma üye yapmak. hepimize hayırlı uğurlu olsun :) |
Tüm Dişi kartallara hayırlı olsun artık sizlere özel bir yeriniz var ! |
Güzel bir yaklasim. Haydi bakalim, Besiktas'imizin heryerde tek oldugunu bir kez daha kanitlayalim. Insallah beklenilen ilgi gösterilir. |
La Bi Yanlışlık Var Dişi Kartalları Beklemiş Bayan Siz Yazmışsınız :S Ee Bende Yazdım.. |
ben "DISI" kartrall olarak böyle bir yaklasima sevindim... |
ben odaya girdim h.olsun demek icin :) |
çok güzel düşünülmüş, aklınıza sağlıkk :) |
hayırlı olsun dişi kartallara ... |
hayırlı olsun. türkiyenin en ateşli bayan taraftarları. |
Alıntı:
|
hepinize hayirli olsun |
Sonunda bize ait bir bölüm harika düşünülmüş teşekkürler |
Herkese hayırlı olsun güsel bi yaklaşım |
Türkiye`de Saat: 17:06 . |