![]() |
Eee güzel hoş da bilen gören duyan olmamış... |
çok ii düsünmüsünüz hayırlı olsun:D |
güzel olmuş ama aslolan KARTAL olmak değil mi??? |
Alıntı:
|
Çok iyi olmuş tüm dişi kartallara hayırlı olsun. Birde bu bölüm için bir dişi kartalı mod olarak görevlendirilsin... Yalnız dişi kartallartan çok bizim erkek kartalllar yazmış bende dahil |
eet tebrik ederim güzel düşünülmüş hayırlısı olsun bakalım |
ya burası dişi kartallara aitti bende yazıyorum ama :) dişi kartallara bıraksak burayı |
valla bu bölümü açanlardan allah razı olsun bir dişi kartal olarak çok mutlu olduğumu sölemek isterim:) |
ya katıldım gülmekten dişi kartallar demişiz hep erkekler burda neyse dişi kartalları görürüz nasipse hayırlı olsun ben erkek kartallara geçiorum:) |
hayirli olsun oncelikle , foruma daha cok bayan uye istiyoruz , ne de olsa medeni bir forumuz :D ... |
pala(baba kartal) hayırlı olsun dişi kartallarımıza |
hadi bakim dişi kartallar size bi bölüm acıldı şimdi sizden yaratıcı fikirlerinizi bekliyoruz nede olsa bayanların düşündüğünü şeytan bile düşünemezmiş :D |
ben de dişi kartal olarak burdayım artık ilhan mansız la ilgili çok şeyler yazcz umarım buraya di miii???:D |
Dişi Kartal arkadaşlarımız hepde erkek yazmışlar foruma kayıt olurken :) Burası size özel arkadaşlar istediginizi yazabilirsiniz. |
güzel bi düşünce dişi kartallarımız da burada fikirlerini düşüncelerini bizlerle paylaşabilecek |
eee hadi bi hayırlı olsunda benden evet arkadaşlar dişi kartallara uygun eklentileri buraya yaparız artık ......... |
vay beee...çok sevindim gerçekten iyi bi bölüm olmuş... burdayım hep ;) |
kanıtlanması gereken cok sey war |
dişi Kartallar Hepinize Hayirli Uğurlu Olsun..:) |
Alıntı:
|
Bütün Dişi KartaLLara Hayırlı Olsun... Ama Biraz Daha Yogunlaşmaları Gerekir Bence :) |
besiktasımaa böylee zarif sevilmek yakısırr.. |
güya disi kartalların yeri hep erkekler atmıs mesaj hadi dişi kartallar |
ben boraaa |
çok iyi bi düşünce hayırlı uğurlu olsun |
çok ii olmuşşşş çok sevindimmmmm |
ben bugün kartalhaber.com sitesini incelerken gördüm haberi iyi düşünülmüş beşiktaş taraftarı bir bütündür bunuda bu forumda herkese gösterelim yeni katılan ve katılacak bayan arkadalarımıza hoşgeldiniz demek istiyorum saygılar... |
bizim yerimiz herzaman özel............ ama şimdi tek fark adı konmuş olduu......... bi de ben şimdiden çalışmalara başladım patlama olcak görceksiniz :=) |
Bir Dişi Kartal Olarak Hayirli Uğurlu Olsun Diyorum! Böle Bi şeye Ihtiyaç Vardi. Iyi Oldu. ölümüne Beşiktaş !!!!!!!!!! |
Ben de bir dişi kartalım bu bölümün yapılması çok iyi olmuş. |
hadi dişi kartallar en yakın zamanda faliyetlere başlayınız ayrıca siz burda kadınlar günü altın günü flnda yaparsınız hayırlı olsun :) |
Alıntı:
|
eyw süper oldu. artik bizimde bir yerimiz var. Ben Nürnbergden geliyorum ;) |
teşekkürlerr bi dişi kartal olarak çok sevindim.aslına bakarsnız kartalın dişisi erkeği yok benim için herkes 1.anca beraber kanca beraber |
Alıntı:
yok onur sağol kalsın abi :) biz erkek kartal onlar dişi bırak herkez yerinde yapsın :) |
dişi kartallarımıza hayırlı olsun bu forumun açılması gazetelere manşet olmuş :))) ne güzel ezüklerde düşünüyormuş |
çok ii olmuş |
Bnm üye yaptığım bir çok arkadaşım var:)) |
dişi kartallar'a hayırlı olmasını dılıyorumda, gordugum kadarıyla ılgı cok az ve genelde erkekler yorum yapmıs. bu msjı okuyan butun dişi kartallar buraya ltf bişeyler yazsın ve boyle farklılıgımız oldugunu nekadar medeni bi taraftar kitlesi oldugumuzu tum ezikler görsun. haydi bayanlar........ |
Bizim farkımız bu ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!!;) |
Türkiye`de Saat: 17:06 . |