![]() |
mesud olmanısı bnde isterim be mannnak :D:D eniştee:D |
yengeee ne diyon gııı yapıyım mı:D:D:D |
paki işe gidiyo şimdi .. bana emanetmişin ona göree.. ayaaanı denk al canım :D |
nişan öncesi kaçtı yenge:D:D |
kaçmadım burdayım hakkamı yemeyin nişan öncesi çalışıp para kazanmam lazım yaaaaaa ondan işe gittimdi ben:S |
Alıntı:
|
:D:D ama ben sewmemki hazıra konmayı olmas bende azcık para biriktireyim kullanmasakta durur bi köşede |
senin benim mi var allahaskına,bu saatten sonra,kalbimi kırıyorsun:) |
peki o zaman tabiki beyim en iisini bilir:D:D:D |
:D:D:D |
allahım şunların saadetine bak yaa gözlerim yaşardı( beyimmm ):D:D:D:D eniştee yengemiizi üzmeee hee |
nazar etme:D |
|
TÜTÜTÜTÜTÜTÜTÜTÜTÜ MAŞŞALLAH :D |
bende destekliyorum ve yanınızdayım !!! |
meriçiiiim cnm bnm :) allhm yaa eniştemde oldu sonunda... boşuna demiom o bnm herşeyim die:D |
slm dısı kartallar dıycemde ıkı tane dısı kartal var gerısı erkek kartal bunların uzum zamandır gelmıyoduk neler olmus :) |
kız bu sayfada sadece 5 tane bayan saydım ben :D |
selam dişi kartallar artık ben de aranızdayım |
hoşgldn tekrar |
hoşbuldumm |
beşiktaş diorm başka bişey demiorm TEK AŞKIM ''BEŞİKTAŞIM'' KARA KARTAL'mMM |
payşlaşım için tşkrler:) BEŞİKTAŞK |
Hayırlı olsun arkadaşlar bende bi dişi kartal olarak destekliyorum ve yardımcı olmayada hazırım.. her zaman her yerde BEŞİKTAŞ............ |
HERZAMAN HERYERDE TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞK |
OYLE KOR ETMISKI ASKIN BENI,, UGRUNA DELI OLDUM BEN DELI,, HIC BIR SEYE DEGISMEM BESIKTASIM SENI!! |
efsanekartal1903;487320]:shakehands:Slm arkadaşlar!!Ben Gizem yeni üye oldum inşallah bu sitede ve diğer beşiktaş sitelerinde dişi kartallar çoğalır.. Biz yaşama hep ters adımlarla başladık.Bundan dolayı insanlara hep ters geliriz.Hepda alakası olmayan düşlerle yaşarız.Hiç kimseden yardım dilemeyiz.Mahkumiyeti değil özgürlüğü severiz.Emretmekten değil ricadan hoşlanırız.Her türlü hileyi biliriz ama dürüstlüğe önem veririz.Bizim dostluğumuzu yürekliler bilir.Yürekli olduğun zaman bizler pazarlık değil mezarlık dostlarız..! :smile: |
dişikartallar sonuna kadar destekliyorum sizi:)ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene! |
ne gerekiosa söyle yeter |
bende elimden geleni yapmaya hazırım,her şey BEŞİKTAŞIMIZ için :) |
dişikartal olmaktan çok mutluyum |
ben her organizasyonda elimden geldiğince yanınızda olurum... isterseniz bigün dişi kartallar olarak beşiktaştaki huzurewlerini ziyaret edelim.. |
amma boşlanmış burası nerdesiniz dişiler |
ben burdayım dierleri nerde |
burdayım ben dierleri nerde:D |
ßende varımmm :D |
ben burdayım demeyle olmuyo boş durmayın bakem dişiler bölümü uçmalı :) |
bende burdayım kızlarrr....:D:D |
heyy bende geldimm :) selam herkeze yeni üye oldum sayılır alışmaya çalışıyorum :) |
bide ben geldim=))) |
Türkiye`de Saat: 22:04 . |