![]() |
modern taraftarlık anlayışının türkiye'deki ilk örneğine tüm bayanlarımızı bekliyoruz. Bol bol girip yorum yapabilirsiniz.Hatta isterseniz bizleri de çekiştirebilirsiniz.Emin olun girip okumayız..hehehehehehehe......... |
biri beni çağırdı galiba artık sus diye atarsınız beni ama susmıcamm :D |
bende geldimmm... yeni gordumde |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bol bol girip yorum yapabilirsiniz.Hatta isterseniz bizleri de çekiştirebilirsiniz.Emin olun girip okumayız..hehehehehehehe......... Biz dedikoduyu sewmeyiz:D |
Eee sohbet edelim o zaman nasılsınız bakalım anlatın böyle susmayacağız herhalde:) |
ben de aranıza yeni katıldım. cümleten selam |
Alıntı:
|
Hoşgeldin cnm sağol ben iyiyim sen nasılsın:) |
ewde nasıl olunabilirki kötü çok sıkıcı bugün :( |
hoşgeldinizz bayanlarrr muhabbetiniz bol olsunnn:D |
Aynen yaw benim bugün öylee sağol arkdaşım:) |
hepimize hayırlı uurlu olsun hadi bütün dişii kartalları beklioruzz |
disi kartallar nerdesınız yahu hergun goz atıyorum yıne ılgı cok az yakısıyomu besıktasımızın bayan taraftarlarının bu kadar ılgısız olması bınlerce mesaj olması lazım farklı konular hakkında tartısın besıktasımızı konusun ne bılıyım bı dunya sey var. ama her gıren sadece merhaba dıyıp cekılıyor boyle olmasın. hadı bayanlar gosterın kendınızı kartalımızı bırde sızın dusuncelerınızle gorelım. bakalım bayan taraftarlarımızın besıktasımız ıle ılgılı yorumları nasıl. hadı ama |
Alıntı:
:eek: BEŞİKTAŞLIYSAN ÖĞÜN, DEĞİLSEN İTAAT ET!:eek: |
BEŞİKTAŞK aşkının cinsiyeti olmaz bence ama yine de forum hayırlı olsun.Umarım dişi kartallar Beşiktaşımızın değerlendirmesini yaparlar burada kaşını gözünü beğendikleri futbolcuların değil.Sonuçta futbolcu gider baki kalan her zaman Beşiktaştır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hemso yedin beni :D :D tabıkı abla demek istedim alısmısiz abiye ondan abi dedım:D :D |
Alıntı:
|
Artık hoşgeldin hayırlı olsun muhabbetlerini bırakalım da Beşiktaşımıza bakalım bayanlar.Lemans maçını izledik.Takımı nasıl buldunuz yeniler nasıl.Kombineler çıktı İstanbulda olanlar kaçınız kombine aldı.Dişi KARTAL olup uzaktan izlemeyelim.Maçlara gelmeye çekinen varsa hiç korkmasın.Beşiktaş tribünleri bayana en saygılı davranan taraftar grubudur.illa ki yanınıza arkadaş aramayın maça gelmek için İNÖNÜ de AKATLAR da bizim evimiz. |
Alıntı:
|
ben de geçen sezon akatlardaki birkaç maçımıza gittim saat olarak bana daha uygun oluyor,inönüye sadece babamla birlikte giriş yapabildim :) .beşiktaşlı bayanların maçlara gitmekten korktuğunu sanmıyorum,zaten basket maçlarında tribünlerdeki dişi kartal sayısı oldukça yüksek. ama maçlara tek başına gitmenin tabi ki zevki olmaz,o yüzden de önemli olan topluluk halinde gidip takımımızı desteklemek. önümüzdeki sezon için sık sık akatlar organizasyonu düzenleyelim derim,hatta biras zorlarsak inönüye de çıkarma yapabiliriz :D |
Zamanında Dişi Kartallar grubu olarak İnönü'ye çıkarma işini yapmıştık zaten.Amacımız tüm dişi Kartalların yanlarında baba,abi,erkek arkadaş(!)olmadan rahatça maçlara gelmesini sağlamaktı.Bir süre başarılı da olduk ama yine de bayanların bir izin ve kimse olmadan maça gidememe ya da tribünden çekinme sorunu var.Maça yalnız da gelinse aynı amacı paylaşan kişilerle birliktesiniz ve bir süre sonra zaten tanışıyorsunuz.Dişi KARTALLAR'ın çoğu tribünde tanışmıştı. |
sen o gruba dahil miydin ? ben ilk olarak gazi üniversitesinde kurulduğunu duymuştum dişi kartalların |
Evet.100.yılımızın başında kurulmuştu.Gazi üniv.deki sonradan çıktı ama bizle ilgisi yok kişisel bişeydi. Shaktar'a yenilsek de bir yaz gecesi İnönü'de olmak,eski futbolcularımızı görmek güzeldi.Keşke daha çok taraftar olsaydı.Gelenlerin ayağına sağlık.Güle güle Tayfur. |
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar.dişi kartallar zaten herkes tarafından biliniyor ama burdanda bir kez daha varlığımızı gösterelim... |
ben dişi kartallara üye diilim ama dişi bir kartal olarak hayırlı olmasını dilerim. ben bu sene kombinemi alıp bütün maçlara gitmeyi düşünüyorum.geçen senelerde bayan taraftarımızın stadlarda eksikliğini gördük inşallah bu sene stadı elimizden geldiği kadar dolduracaz.ÖLÜME BEŞİKTAŞ, ÖLDÜKTEN SONRADA BEŞİKTAŞ.... arkadaşlar elimizden geldiği kadar organize olmaya çalışalım.BEŞİKTAŞIMIZ İÇİN.her maçta stadı inletelim.takımımızın bize ihtiacı var.ne olursa olsun arkasında duralım.yıkıcı eleştrilerden kaçınıp yapıcı olmaya çalışalım.hepinizi çok ama çok seviyorum.:) |
Bencede çok güzel olmuş bu bölüm daha fazla dişi kartal olsa dahada güzel olur ... BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM.. |
nerelerdesinizz hemcinslerim sesimizi duyurmak lazımm !! dünyaya !!! Besiktasımm hayat sensin dünyam sensin hersey sensinn!!!! ;) ;) |
|
dişi kartallar hayırlı olsun |
eeeeeeeee kızlar meydan erkeklere kalmış sanki bn öle hissettim bi ara haberleşelim de |
hayırlı olsun bütün dişi kartallara :):) artık evde boş boş oturmayında bişeylerye ugraşın ok :):) |
Hayırlı olsun arkadaşlarr |
Hayırlı olsun tüm dişi kartallaraaaa :) |
Gerçektenn Güzel Olmuş.. Bir Dişi Kartal Olarak Beğendim |
Türkiye`de Saat: 17:06 . |