![]() |
bizide düşünmüşler... ne güzel |
güzel olmuş... şimdi sıra bide yorumlar nedir??? |
bizi düşündüğünüz için teşekür ederiz.en ateşli dişi taraftarların şanlı beşiktaşımzda oldunu gösterelim bizdee haydi kızlar |
Alıntı:
|
oda kararsız galiba :D |
yaw bakıyorum buraya hep aynı seyler , gelen giden hayirli olsun dıyo baska bişi demıo , İcraat yoq .... Kızla burasi bosuna acılmadi sizde bişiler tartisin , konusun (hayırlı olsun dısında). :D |
napalım yaw forumdaki dişi kartallar çok sık aktif olmuyor,tek başımıza mı konuşalım.. ama sizin dahiyane fikirleriniz varsa paylaşabilirsiniz tabi bizimle :D |
Dişi kartal olarak çok sewindim böle düşünmenize bn elimden geleni yaparım.... tabi arkadaşlarımda :):):) BJKnurdan |
merhaba bende daha yeni üye oldum.Bir disi kartal olarak bende cok sevindim.Haydi kizlar.....Bayan taraftar gücümüzü gösterelim |
çok güzel fikir bence inş istedigimiz gibi olur.........:) BJKnurdan |
bencede çok güzel düşünülmüş....Teşekkür ederiz!!! |
Veee işte geldim burdayıımmmm...Dişi kartallarıma selam olsun.... Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez İsteyene Gider Hiç Farketmez Bu Alemde Çarşı Herkese Karşı Allah Affeder Çarşı Affetmez |
Dişi Kartallarııııımmmmmmmmmmm Türkiye nin en kalite bayan taraftar grubu biziz dişi kartallarım ii ki varız....;) |
kısslar ts macına hepinisi beklioruss tabi bende inş. gidicem biras tribünlerin gözü gönlü açılsın dimiii ;))) takımımısı yalnızz bırakmayalım... |
wayy bee gözlerim yasardı tüylerim diken diken oldu çok iyisiniz çok süpersiniz hepinizi çok seviyorum bravo yaaa sizee inşallah kartalım da bizi mahcup etmicek hepinize şimdiden teşekkürler......... |
çıkın burdan burası dişi kartalların hadi ben çıktım :) |
selam kızlar ben yeni üyeyim gözüme çarptı böyle bir bölümünüz olduğu için çok şanslısınız ! |
bende bi dişi kartalım... ;) |
bencede azz dişi kartallar msjlarınızı ve yorumlarınızı gönderin |
disi kartallara hayırlı oLsun disi kartallarımızı hayırlı olmasını temenni ederim ! insallah geriside gelir . |
bende geldim arkadaşalr dişi kartal olarak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok ama çoook ciddiyim... damarımı kessen siyah-beyaz yani o kadar |
Alıntı:
|
Alıntı:
hoşgeldiniz.... |
bende dişikartalım:):)beşiktaşıımı sonuna kadar destekliorum |
Alıntı:
artık bende dişi bi kartal olabilir miyim..._? |
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım... dişi kartallar bölümü hepimize hayırlı olsun...yapanların ellerine yüreğine sağlık... |
Alıntı:
|
tşk ederiiiiiiiiiiiiiiim... oleeey... |
sizde bir organizasyon yapıp stada gelip destek verin....... |
forumda toplam kaç dişi kartal var |
aranıza yenı katıldım bende |
Alıntı:
|
inşallah olur da biz de sesimizi duyururuz:)fanatik beşiktaşlılar olarak:)sinem olursa sana her türlğü yardıma hazırım.sana da kolay gelsin. JuNeEiGhT´isimli üyeden Alıntı hayırlı olsun bakalım.. biz erkekler olarak sesizmizi duyuramadık(132db), siz bayanlar olarak duyurursunuz inşallah.. :) ya kıskanılmaz ki bu kadar da ama:) |
meraba yeni üye oldum,dişi kartalım bende:D:D |
bende uzun zaman önce üye olmuştum ama artık daha sık sizlerleyim arkadaşlar:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:06 . |