![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | macı nasış ızlıyorsun abıı nette ızleyebılırmıyız
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eurosport II de naklen
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onu bılıyorum abı yanlıs anladınız nette ızleyebılrmıyız herhangı bır nık var mı onu ogrenmek ıstıyorummm ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla benim bildiğim yok ..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saol abı buldum kuusra bakma rahatsız ettımmm
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | takim yenilmis bu kadar fark ama biraz cok oldu......91-65 yinede artik lige bakmak lazim.................... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Fark olmuş olabilir...Ama gücümüz bu kadar işte...2 takım arasında dağlar kadar fark var, bunun için normal karşılıyorum...Hiç de umutlu değildim zaten, inş. adam gibi yeniliriz diyordum, tıpkı ilk maçtaki gibi, ama olmadı, bunun içinde oyuncuları suçlamıyorum, onlarda çok yoruldu, insanoğlular sonuçta, buraya kadar dayanabildiler...Şimdi lige dönmek lazım, oraya ağırlığımızı koyalım yeter, kimse bir başarı beklemiyordu Avrupa'da zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sene takım BERBAT...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |