|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
06-06-2006, 23:30 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 21 |
Deney yapmak için bütün hayvanları dişisi erkeğiyle bi gemiye toplayan bilim adamı, yolda bütün erkek hayvanların dişilerle çiftleştiğini gemide nüfus çoğalması olduğunu görür.. Bunu engellemek için bütün hayvanları bir araya toplar ve konuşmaya başlar; - ''Yolda gördüm'ki bütün erkekler dişilerle çiftleşiyor gemide gitgide çoğalıyoruz. Bunu önlemek için bütün erkek hayvanların şeyini kesip karşılığında makbuz vereceğim. Limana geldiğimizde erkek hayvanlar makbuzunu geri verecek şeyini geri alacak''. demiş. Ve adam aynen dediğini uygular. Ertesi gün erkek serçenin kendisine bişi yapamayacağını bilen dişi serçe erkek serçe karşısına geçim onu tahrik etmeye başlar. - ''Sen erkek diiilsin senin şeyin bile yok!''. Diye erkek serçeyi sinirden deli eder. Erkek serçe hırsından kahrolarak bir haftayı geçirir. Bir hafta sonra dişi bi bakar ki erkek serçe kahkahalarla gülüyor sevinçten zıp zıp zıplıyor; - ''Hayrola şeyini kaybedince aklını'da kaybettin galiba'' der. Erkek serçe zıplamaya devam eder; - ''Liman'a inelim göreceksin''.. dişi serçe şaşırır; - ''Limana inince ne olacak'ki''. Erkek SERÇE kahkahayı basar; - ''Eşşeğin makbuzunu çaldım''.....
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
|
07-06-2006, 08:10 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | harbi süper yaa
__________________ Besiktas JK . | ||
07-06-2006, 10:48 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | vah vah disi serce
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |