![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşlı yazarlar deyince Kazım kanat ilker ateş vedat okyar ve cem dizdar geliyor benim için ve starda yorumlarını dinliyorum makalelerini takip ediyorum röportaj için teşekkürler Gökhan abi Cem Abiyede bizlere vakit ayırdığı için cok teşekkürler | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emeğine sağlık Gökhan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçekte güzel bir röportaj olmuş..Cem Dizdarın zaten kendine has üslubu gerçekten hep çok hoşuma gitmiştir..Ve gerçekten Beşiktaşımızı güzel temsil eden ender yazarlardan biridir..Kendisine saygılar kardeşiminde eline emeğine sağlık...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | röpörtajı yapanın eline diline sağlık cem abi gerçekten olaylara objektif bakabilen kimsenin tarafı olmayan bir beşiktaş taraftarıdır ve kendisini çok seviyoruz. yönetimin yaptıklarına ve verip tutmadığı sözlere gelirsek sabaha kadar yazarız burda
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emeği geçenlere teşekkür ederim
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel röportaj olmuş, emeğin için teşekkürler Gökhan ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhancım..öncelikle seni canı gönülden kutluyorum..gerçekten iyi bir iş çıkarmışsın.. Cem Dizdar a gelince..hem kapitalist düzenin nimetlerini sonuna kadar "mas" edeceksin,hemde sol jargonu kullanarak bazı yerlere mesaj göndereceksin,buram buram populizm kokan bir zat olarak görüyorum kendisini..senelerdir de yazılarını okurum,Beşiktaş ın hakkı yendiği zaman bir satır olsun NEDEN ?.. diye sormaz..ama Beşiktaş ı yerden yere vurmaya gelince en önde koşar..senelerce kapalıya gelmesi benim için hiçbir şeyi değiştirmez...Ona bakarsanız ; Y.Demirören de trübünden gelen bir Beşiktaşlıdır..Beşiktaşlı ise elini taşın altına sokacak..patron korkusu ile Beşiktaşım telef edilirken susmayacak...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Tabi ki gökhan arkadaşımıza tebrikler. medyatik beşiktaşlılarımızı buralarda daha cok görmek isteriz... Konu mecerkn tarafından (12-09-2009 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende hepinize teşekkür ederim. Bu konu hakkında çalışmalarımız devam ediyor Beşiktaş'lı yazar abilerimizi burada fikirlerini bizimle paylaşması için çalışıyoruz. Burada biz üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız ama siz sevgili üyelerimize de ihtiyacımız var. Forumda yapılan kaliteli yorumlar takip edilen sitemize ilgiyi kolaylaştıracaktır. Aldığımız tepkiler çok güzel lütfen seviyeli, yıkıcı olmayan yapıcı yorumlara devam edelim. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |