![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | şans işte...
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayni Antalyaspor macinin ilk yarisindaki gibi degil mi? Ileriye dogru durust bir top gitmedi ve 3 tane basit gol yedik. Insanlarin beyninde sanki cok kosuna savasinca iyi bir onlibero olunuyormus gibi birsey var ama bu yanlis. Fahri mucadele olarak kotu degil, ama teknik ve ongoru olarak cok zayif, Kleberson'un su an ceyregi bile olamaz....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Büyüklerimiz nederler herseyin sonunda bir hayir vardir zorunlu kadro degisikliginde belki hayirli olur. Bütün sakat oyuncularimiza gecmis olsun dilerim. yedektekilerede haydi bakalim gösterin kendinizi derim ![]()
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İnşallah olmaz ama şimdi göreceğiz klebersonun ne olduğunu.Onsuz ileri top bile atamayan bir takıma döndük,ben birçok kişiye katılmıyorum,çok çok büyük yara aldık bence.Şu sakatlıklardan en çok üzüldüğüm adam,fahriyi oynatır onun yerine inşallah tigana ama oda tek önliberolu sistemde inşallah koridora dönmez...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kleberson a geçmiş olsun ama ben sene basından beri pek Klebersonda bir varlık göremiyodum.Son Ankaragücü macından Bobo sakatlandıgı için Gökhan oynadı ve golunu attı.Sakatlana nKoray yerine Giren Ali tandogan ise golun ortasını yaptı umarım Fahri Kleberson daha iyi bir performans gosterir | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |