![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Bu takımı çarşımı yönetiyor , samet Beşiktaşa ne yapmış bilen biri açıklasın...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya tigana gittimiki hemen yeniden hoca aramaya başladınız. bu adamda yüz ne gezer kendi çeksin gitsin. hiç niyeti yok zaten. yönetimde gönderemez şimdi onu. 3-4 milyon dolar masarafı olur bu adamın şimdi. biz anlayacağınız bu sene yine fıtık ameliyatına devam...................... | ||
![]() |
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
offfffffff sene1900 çift sıfırlı yıllardaki bilgili taraftarın yerinde yeller esmeye başladı.biz diyoruz takım oynamıyor ordan 15-18 lik kardeşlerimiz yazmış fark atacağız. ben yenilebiliriz diye yoru yapıyorum arkadaşın biri yuh ya diyor erciyesemi diyor. gördük. erciyesi. bu takımın ilacı samet aybabadır. başka hiç kimse çare olamaz. beşiktaş her zaman bjk ruhunu taşıyan adamlarla başarılı olmuştur. alt yapısıyla başarılı olmuştur. bakıyorum takıma toplama toplama toplama. alt yapıdan kaç kişi var. sadecve sedef konuşacak çok şey varya neyse. | |||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha biz karar veremiyoruz yönetim nsıl karar verecek anlamıyorum.. bi anket filan yapsak iyi olmaz mı tiana kalsın ziya doğan denizli ertuğrulsağlam vs....
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beyler!!Bence bu yönetim Tigana yi gönderemeyecek kadar korkak bir yönetim cünkü adamin kapi gibi sözlesmesi var.Gönderirlerse bilmem kac milyon dolarlik tazminatini kim ödeyecek?? Eger Tigana giderse;ki bana göre gercekten gitmeli, cünkü suan ki durumla ilerisi icin en ufak bir isik vermiyo,yerine gelecek ilk isim SAMET AYBABA olmalidir.Cünkü Kaptan Samet,artik Besiktas icin gercekten hazir bir kivamdadir.Cok uzun zamandan beri gittigi hemen hemen her takimda basariyi yakalamis bir hocadir. | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw millet tamamen saçmalamışsınız bu takımı ne irandaki mustafa denizli kurtarır nede samat aybaba yok ertuğurul sağlammış yok ersun yanalmış saçmalamayın adam gbi bi teknik adam gelsin hırslı teknikli işi bilen hoca gelsin irandaki denizli türkiyedeki kaliteli futbolu bu takıma oynatamaz ayrıca samet aybaba iyi bi hoca olsaydı şu an iyi takımın başında olurdu...ertuğrul sağlam ise avrupa da bjkyi yönetemez zaten bu isimlerden tek ersun yanal gözüme girıodu onunda geçen sezonki vestelmanısasına baktığımızda tiganadan farkı yok bu sezeon kendş takımının kurduu için kendi sistemini oturttu odan öle iyi ilerliyor bize böyle hocalar yaramaz ama ben hep yerli hoca istemişimdir futbolcuyla daha iyi konuşur fakat bu ülkede yerli hocalar büyük takımları en fazla 1 sezon yönetıo bize kalıcı adam gibi hoca lazım yayırtıcı liglerde(ispanya italya vs) görev yapmış hoca lazım defans oyunatan hoca istemem ben bizde delgado ve rico var bunlar ofans futboluı sever böyle 1 gol attıktan sonra geri çekilirsen defans yaparsan hiç biyere gelemessin avrupada böyle oynayanlara bunlar hiç mi avrupa yapmamış derler lig heyecanını bilen yaşamış hoca lazım bize her zamn yanında mutlaka bomba taktiği olan kritik maçlarda bu taktiği kullanan bi hoca olsa süper olur ve bölesi avrupada çoook!...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK Konu FuLL_MaNiAc tarafından (02-10-2006 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #50 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |