![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
| |||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Gökhan Zan'a helal olsun be iste BESIKTASLI dedigin böyle oyuncu olmasi gerek....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gökhan Zan öyle bişey yapmaz sadece çok üzüldü...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana gitsin diyo herkes adam ne yapsın işte cıkarıo kadroyu cıkıp omu atıcak golleri defansı omu toparlayacak sen beşiktaşa gelmiş topcuysan en iisin demekki kimse sana bisi ögretmiicek burda cıkıcaksın adam akıllı topunu oynaıp aldıın paranın hakkını wereceksin (orn:kleberson,son zamanlarda bonservisi alınınca bobo,runje)
__________________ EROS AŞKI BİZDEN ÖĞRENSİN ![]() ![]() ![]() TEK ASK BESİTASK... ________________________ BASKA SEVDALARA KAPALI'YIZ!!!... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | olacak bişeyler ya böyle gitmez süper kupadaki futbolu bi tutturamadık ya sanki o zaman başka futbolcular vardı. ya ben bir şeyi düşünüyorum bu kötü futbol hakkında futbolcuları biraz fazla doyurmuşlar yani paralar primler felan burak ı görmüyonmu nasıl g.tü kalkmış veya güleç i tınlamıyolar ben paramı alırım yan gelir yatarım mantığı var adamlarda
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |