![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | vallahi kim olursa olsun yeterki su demirören defolup gitsin cünkü su anda dünya dahil hicbir kulüp bukadar basarisiz yönetilmiyordur adamlar sanki besikasimizi batirmak icin oturmuslar koltuga ben artik bu tüpcünün besiktasli falan olduguna inanmiyorum zerre kadar besiktasli olsaydi bu hallere gelmezdik sanki besiktas üzerinde yillarca planlanmis bir olayi yavas yavas uygulamaya koydular ve basarilida oluyorlar eger dur demessek ....ben besiktasimizi bu hallere getirenlerin Allah belasini versin bizleri kurarsin bu kocakafadan yaaa...zaten besikasli olsaydi simdiye kadar 1000 defa istifa ederdi ama israrla kolukta oturduguna göre bunun arkasinda ben bir komplo ararim | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | sinan vardari bilmemde mete düren zaten demirörenin kankasi gibi olmus.kulübün genel doktorlugunu yapiyor.yani kulüpümüz icin calisiyor.mete düren eger lidemirören isterse asla hayir demez.sinan vardarin demirörenin arkasindan söyledikleri hala kulagimda cinliyor.eyer o laflardan sonra sinan vardarda demirörenin listesine girmeyi kabul ederse onada yaziklar olsun.halbuki sinan vardari oldu olasi cok seviyordum,durusu mütevaziligi gercek bir besiktasli gibiydi gözümde. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |