Alıntı:
     İbodaca´isimli üyeden Alıntı
					     Hea..Önce bi barış kupasını izleyelim bakalım olmazsa elde kalmış toplama oyunculardan 1-2 transfer yaparız..   Dalga mı geçiyosunz yaw..Takımın eksiği gediği tamamlanır, kontenjandır, kaptandır bütün sorunları biter; ondan sonra iyi mi kötü mü diye izlersin..   
Kimse takımı yerlerde görmüyor..Sadece eksikleri söylüyoruz burda..Bu eleştirilere de aklı başında, futbolu az çok bile bütün Beşiktaşlılar hak verir yani..Ancak sizin gibi sözüm ona yürekten seven, gözünü körleştirmiş fanatikler tepki gösterir..O kadar uçmadık biz..Lyon'dan 3 yemeyeceğinin garantisini veremezsin tıpkı 3 atacağının garantisini veremediğin gibi..Geçmişte hep yediğimiz, yemeye alışkın bir takım olduğumz için öyle söyledm ben..Yoksa takımı küçük gördüğümden fln değil..  
Olaylara biraz daha geniş bakabilmeliyiz..Sezonu açtık hala bir ton sorunla boğuşuyoruz..Transfer yapıyoruz resmen ilan edemiyorz yaw..Çok da iyi gitmiyor hani işler futbol takımımızda..Biz de az çok bunları vurguluyoruz..Katılırsın ya da katılmazsın..!    |  

dediklerine tamamen katılmıyorum değil ben hani iddaa ediyosunuz ya işte takım kötü öyle böyle diye ona tepkiliyim sadece bu takımlarla birebir mücadele ediceğimizi düşünüyorum bu bnm fikrim... bu takımda sadece 1 transfer bizi çok güçlü takım haline getirir bir yabancı defans oyuncusu yeterlidir bu sezon için tabiki alınabilse keşek mesela delgado ve bobo gönderilse keşke ama hemen olmuyor yanii bu yüzden mevcut kadromuz kaliteli diye düşünüyorum bu arada ben barış kupasında bakalım dedim ama kendim takımın maksimum ne vericeğini minimum ne verebilecğini az çok tahmin ettiğim için sizin izlemeniz için söyledim ve yine söylüyorum bu kadro şu an böyle takımlarla mücadele etmek için yeterli bir kadrodur bana göre