![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Beşiktaş'ın yedek kulübesinde oturmayı,Zenit'te kral olmaya tercih ederim.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #192 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #193 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #194 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Vay anasini, demek ki her ikinci ligde basarili olan oyuncu Kaka'dan yetenekli oluyor, bunu da ogrenmis olduk. ![]() Benim icin ikinci lig ucuncu lig hikaye, ben Besiktas'ta oynadigi maclara bakarim. Bak, Burak ve Serdar da ikinci ligden geldi ve catir catir oynuyorlar, Ibrahim Akin Rize macinda ISINIRKEN sakatlanmis kardesim, bu adamin daha nesini isteyim ben? Her mac sakat, her mac sakat, oynayip darbe alsa Delgado gibi anlarim, boyle sey olur mu ya?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #195 | |||
O begenmedigin Zenith daha gecen sene bizi UEFA Kupasinda eledi ve ceyrek finale kadar cikti, biz Avrupa kupalarinda son 2 senede ocagi goremiyoruz!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #196 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #197 | |||
![]() |
![]() | #198 | |||
Ibrahim Akin'a kiyasla catir catir oynuyorlar tabii, ozellikle Burak.
![]() |
![]() | #199 | |||
sen inşaallah ileride futbolu daha iyi anlıcaksın. yada anlıyosunda ibo ya şahsen kıl oluyosun bu arada mehmet s. her maç sahada kesin ibodan daha iyidir.
![]() |
![]() | #200 | |||
Vallahi sen iyi ki cok anliyorsun futboldan, asirin oyuncusunu Besiktas'ta kulubede oturan bir oyuncudan daha yeteneksiz bulmandan belli zaten. Neyse, ben bu konuda soyleyecegimi soyledim, uzatmaya da gerek yok zaten. Ibrahim Akin konusunda Tigana'ya laf atacaginiza biraz da Ibrahim'e atin, Rize macinda ISINIRKEN sakatlandi, Tottenham macinda yine sakatti, her mac sakat olan adam nasil cikip bir anda 90 dk. oynayacak o da ayri bir konu. Insallah Buca macinda oynar da goruruz son durumunu.
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |