![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #201 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
|
![]() | #202 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Tamam sen haklisin, ben futboldan birsey anlamiyorum, Ibrahim Akin Kaka ve Zidane'dan yetenekli, hatta 2 tane Cruyff ve Pele eder, bu konuyu da burada kapatiyorum...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #203 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben sana ibo nun daha iyi futbolcu olduğunu kabul et demiyorum.konuyu kapatalım da sen aklınca böyle dalga geçtiğni mi sanıyosun ?
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #204 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
O kadar laf doktuk anlamadin, ben de konuyu burada kapatiyorum, herseyi tekrarlayip uzatmanin anlami yok...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #205 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben de sana laf anlatamıyorum ama o senin fikrin buda benim zaten türk oyuncu çıkmıyo sizde hemen harcıyosunuz. neyse dilerim takım biran önce toplanır da biz stadlarda daha da eğleniriz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #206 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Biz mi harciyoruz Ibrahim Akin mi harciyor kendini? Her mac sakat olan adam nasil iyi oynasin, teknik direktorun sucu ne burada? Ayrica yetenekli oldugu belli, Turkiye'ye gore yetenek olarak en iyi 5-6 futbolcudan biri olabilir, ama biraz kendine dikkat etmesi lazim, yoksa onun basarili olmasi hepimizin dilegidir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #210 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | olur ama profesyonellik şart | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |