![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bena göre bir beşiktaşlınıbn asla şurda şampiyon olalım ama burda olmasakda olur demesini kaldıramıyorum.Ben ikisinede razı değilim.Hem usfada hem süperligde en yüksek yerri istiyorum,bu hayalcilik olabilir ama yani geçen seneki ve ondan önceki finalistleri falan görünce çok çok bnüyük hayal olmaz...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herşeyin bi sırası war önce gruptan çıkmak hedeflenmeli.. Sonra üst turlar düşünülmeli. Milli takım dünya üçüncüsü olduunda 3.lük gibi bi hedefi yoktu
__________________ ÖLÜMÜM NASIL GELİRSE GELSİN, KEFENİM SİYAH BEYAZ DİKİLSİN, MEZARIMI ÇARŞI ZİYARET ETSİN, BÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN, SEFA GELSİN. | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Son 10 senedir kulüp başkanlarının hedefimiz Avrupa'da final demelerini bir toplasak bu topice yetmez.Artık bıktık bu laflardan.Bize sahada gösterin bunu.Hem anlayamıyorum niye final???Lan finale kadar gidebileceğini düşünüyorsun da niye kupayı alırız diyemiyorsun ki.Topu topu 1 maç kalmış zaten.Ne iş ya??? DEFANS ALIN DEEFAAAAANNSSS
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #8 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | tiganayı tek o kurtarırrr | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |