![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Evet puan kaybettik neye tesekkür ediyoruz bu adama demeyin. Ilk defa puan kaybetmiyoruz. Bu sefer garip bi 2 puan kaybettik. Sahada kim sampiyonluga oynuyor kim düsmemeye oynuyor belli degil. Kasimpasa Besiktasi cözmeye degil Besiktas Kasimpasayi cözmeye calisiyor. Mactan önce Kasimpasa mac kasetleri izletilmis futbolculara.Kasimpasa ataga kalkarken top kapip gol atacakmisiz, derin paslara kosu yapacakmis Holosko.... Tek tabanca Bobo, kontrolsüz güc Holosko, sanzimani dagilmis Ibrahim Kas, balatayi siyirmis Ekrem, Yusuf la Nihat beni yakacaklar senin yerine diye türkü tutturmusken, Tabata tam ise yaradim diyecekken, yine olmadi.... Futbolcular bizim,sevriz de elestiririzde, iyiye iyi kötüye kötü, bu hafta böyle oynadilar, önümüzdeki puan kayiplarina bakacaz artik. Bizde degisiklik cok yok du aslinda ayni tas, eski Besiktas... Degisiklik bu kez rakipdeydi. Mac boyunca yere yatan bi Kasimpasali gördünüz mü? Genelde Besiktastan bi puan yere uzanip güneslenerek alinir. Ya da etten duvar örülüp aradan hava gecmesine bile izin verilmez. Mactan sonra takim 2 günde anca cözülür. Yilmaz Hoca takimina futbol oynatiyor, eldeki unun sekerin piknik tüpünün kalitesi cok önemli degil ne varsa o iste. Yan yatip camura batalim taktigi de yok. Vatan millet sakarya gerisi hep angarya , futbol skor oyunudur göze hitap eder, saldirin... Hocam ben kendi adima sana Tesekkürü borc bilirim. Bizden 2 puan aldigin icin degil, futbol ahlakina, ögrencilerine verdigin dürüst olun taktigine ve güzel bir mac seyrettirdigin icin. Atatürkün bu konuyla ilgili bi sözü var mi bilmiyorum ama deseydi kesin söyle derdi herhalde; "ben rakibin delikanlisini severim" Pascal Nouma
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |