Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Bana hep demirörenci diyosunuz ama ben demirörenci DE Ğİ LİM BEN BEŞİKTAŞLIYIM .
Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir . Mustafa denizli nin geçen sonun sonun da ki Türkiye kupası finalinde feneri yenmiştir bu derbi galibiyetini neden yok sayıyorsunuz ayrıca sondan bir önceki hafta gs yi de yenmiştik bu da derbi galibiyeti dir . Git araştır bul Mustafa hoca nın diğer takımlarda çalışken yaptığı konuşmaları bana emretme ben babanın adamı değilim .
Sizin derdiniz başka ben biliyorum BİR DAHA ERTUĞRUL U BU KULÜBÜN BAŞINA BELA EDEMEYECEKSİNİZ .
Bizde sonuna kadar Mustafa hocaya destek olacağız inşallah moskovayı inönüde wolfsburg u hem Almanya da hem inönü de yeneceğiz göreceksiniz . |
su anki durumdan memnun olduguna göre nekadar gercek besiktasli oldugun ortada zaten , her yazinda demirörene sabredelim denizliye sabredelim diyorsun , denizlinin besiktasliligini gördüyoruz her yedigimiz golden sonraki tebessümlerini , ertugrul hocanin cemaatle ilgisinden sanane adamin özel hayati haniminin basi kapali diye suclumu oldu mini eteklemi gezsin , senin sayin denizli kendinen 25 yas kücük birisiyle evlenmek istemis ama red cevabi almis acisinida galiba besiktastan cikariyor hic utanmadan kizi yasinda birisiyle berabermis bunlari niye yazmiyorsun da ertugrulun cemaatle ilgisini yaziyorsun hemen ,zaten ertugrul hoca birdaha gelmez besiktasin basina korkma adam gibi adam o adam gibi cikti istifa etti yüzsüzlük yapmadi bazilari gibi yada mustafa gibi cikipta ligtvde maclari yorumlarken meslektasi hakkinda atip tutmadi ama size böyle adam lazimmis alin tursusunu kurun belki kasimpasayi yine 1 golle yaner ilah ilan edersiniz hocanizi....bu futbollada wolksburgu iki mactada yenmek senin hayal gücünün nekadar kuvetli ldugunun kanitidir

zaten uefa yida cemaat ittirmistir ertugrul hocayi avrupada gelecek vaad eden en iyi 10 td arasinda o yüzden göstermislerdir...