![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir . Mustafa denizli nin geçen sonun sonun da ki Türkiye kupası finalinde feneri yenmiştir bu derbi galibiyetini neden yok sayıyorsunuz ayrıca sondan bir önceki hafta gs yi de yenmiştik bu da derbi galibiyeti dir . Git araştır bul Mustafa hoca nın diğer takımlarda çalışken yaptığı konuşmaları bana emretme ben babanın adamı değilim . Sizin derdiniz başka ben biliyorum BİR DAHA ERTUĞRUL U BU KULÜBÜN BAŞINA BELA EDEMEYECEKSİNİZ . Bizde sonuna kadar Mustafa hocaya destek olacağız inşallah moskovayı inönüde wolfsburg u hem Almanya da hem inönü de yeneceğiz göreceksiniz . Konu _Blackseagless_ tarafından (10-10-2009 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() zaten uefa yida cemaat ittirmistir ertugrul hocayi avrupada gelecek vaad eden en iyi 10 td arasinda o yüzden göstermislerdir... Konu ferres tarafından (10-10-2009 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bende Denizli'nin şu anda gitmemesini istiyorum ancak senin Ertuğrul Sağlam hakkında yazdıkların inanılır gibi değil ''Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir'' demişsin böyle bir yorumu değil senden başka bir Beşiktaş'lı rakip takım taraftarı bile yapmaz. Beşiktaş'ta tutmadı dersin felsefe uyuşmadı dersin eyvallah ama kalkıpta burda onun ittirmesi bunun desteklemesi dersen bende sana sorarım seni kim ittiriyorda bu kadar muhalefetsin her konuda ? Ertuğrul Sağlam gerek futbolculuk gerekse de teknik direktörlük kariyeri ile Türkiye'de ki profesyonel futbolcu ve teknik direktörler arasında elit kesimde yer alır. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Vallahi şu 4-3-3 her maç olmamalı. Madem hocamız ilk 11' i yap boz tahtasına döndürmeyi seviyor, o zaman zayıf takımlara karşı 3 defans yeterli diye düşünüyorum. Kasımpaşa maçında mesela, 3 defans yeter... İnşallah 5-3-2 çıkmayız. ![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli'nin de yaptıklarını görüyoruz berbat oynadığımız maç sonrasında mükemmele yakınız diyor her gol yediğimizde gülüyor bunları yapmadı Ertuğrul hoca sadece hayat devam ediyor dedi diye bu kadar üstüne de gidilmez ki denizli daha kötülerini diyor.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sonuçta Mustafa Denizli çifte kupa kazandırdı, Ertuğrul Sağlam bizi avrupa'ya rezil etti.Ben hayatımda Beşiktaş'ı çalıştıran hocalar arasında Ertuğrul Sağlam kadar korkak futbol oynatan bi hocaya şahit olmadım.Mustafa Denizli'nin gülümsemesi sevindiğinden değil, kızgınlıktandır.Beşiktaş'ın eski kalecisi vardı Shorunmu o da her gol yediğinde gülüyordu.Bazı insanlar tepkilerini gülümseyerek yansıtırlar.Bunda büyütecek bir şey yoktur.Ertuğrul Sağlam'a 8 yediğimiz maçtan sonra bile tepki verilmedi tribünden.Mustafa Denizli ne yapsa yaranamaz sizin gibilere. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | cok komik bir laf söylemissin bende dünyada 1. lig calistiran hocalar arasinda 2 ayda bir gol attiran takitik oynatan hoca görmedim....gecen sene ilk yari bittigindede 6 . siraya düsmemizin nedeni denizliydi ertugrul biraktiginda takim yenilgisizdi , basin ve taraftar baskisi sayesinde mini mustafa cift forvete döndüde biraz puan topladik yoksa kendi takityle devam etseydi sampiyon egil uefa kupasina zor giderdik bunlari göz ardi etmeyin lütfen , basinin agzinda tüy bitti besiktas cift forvet oynamali diyede senin büyük hocan birazcik futbol ögrendi yoksa kendi taktigiyle sampiyon olmadi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Ertuğrul Sağlam yenilgisiz bıraktı da o zaman rakipler kimdi, daha derbi oynamamıştı.Sadece 1 tane zorluk derecesi yüksek maç oynadı o da Trabzon'a karşı takımı anadolu takımı taktiğinde oynatıp kaleye tek isabetli bir şut atılmayan maçta puan kaybetti.Mustafa Denizli takımı devraldığında takım Ertuğrul'un kurduğu takımdı, devre arası Yusuf ve Ernst'i alarak takıma güç katıp çifte şampiyonluk yaşattı.Madem Ertuğrul Sağlam dediğin kadar olağanüstü bir hoca önceki sezon takımı baştan aşağı o kurmuştu, bırak şampiyonluğu son maçta iş 3'lü averaj'a kalmasaydı Sivas'a bile geçilip az kalsın İntertoto'ya gidecektik.Son 5 senedir ambargo koyduğumuz Türkiye Kupasında çeyrek finalde küme düşen Rize'ye bile elendik.Bumu büyük hocan Ertuğrul Sağlam.Mustafa Denizli'nin tırnağı olamaz Ertuğrul acemisi. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |