Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Eğer dürüst adamsan mert adamsan erkek adamsan 1 tane yazımı göster DEMİRÖREN E SABREDELİM DİYE yazdığım eğer gösteremezsen MÜFTERİSİN YALANCISIN İFTİRACISIN senin gibi çok kişi saldırdı bana DEMİRÖRENCİ DİYE AMA HİÇ BİRİ İSPAT EDEMEDİ . Beni yapmadığım şeyle suçlamayın |
hay hay bir degil istersen 100 yazini gösteririm
http://besiktasforum.net/forum/futbo...iktas-a-zarar/
bu konuyu benmi actim senmi actin ya yazdigin seylerden haberin yok yada bilmiyorum artik kendi yazdiklarini oku orada baskana sabredelim susalim bisey demeyelim diyen benmiyim senmi
bu arada UEFA ninda basinda cemaatten birileri var dimi ertugrul saglami gelecek vaad eden en iyi 10 td arasinda gösterdi haaa dogru ya onuda tayip erdogan yazdi uefanin resmi sitesine , sacmalamaktan baska bisey degil seninkisi , ertugrul hocaya besiktasli degil demissin adam gecen sene bursa macindan önce dediklerini hatirlarsan anlarsin kim daha besiktasli besiktasi yenecegiz ama besiktas taraftarindan özür diliyorum dedi senden ve denizliden milyon kat daha besiktasli oldugu kesin en azindan yedigimiz gollerden sonra gülmüyordu yada yenildigimiz maclardan sonra cikipta mükemmele yakiniz demiyordu eger denizli besiktasin bu haline mükemmele yakin diyebiliyorsa ki dedi ya alay ediyor yada futbolun "F" sinden anlamiyor zaten anlamadigi oynattigi sistem ve kurdugu takimdan belli ya bunu birtek sen görmüyorsun....