![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
kadroya gelince bence olacak kadro su rüştü toraman sivok ferrari köybaşı hilbert fink ernst quaresma nihat bobo çünkü hocanın schuster olacagını dusunuyorum ve kuracagı kadro muhtemelen bu. nihat delgado degisikligi de olabilir kadroda | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı: 2. yarı oyuna girebilir ama fink baslayıp onların ofanstakileri yormalı biraz | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() apaçii falan ama adamm tarzz be kardeşimm..şekli yeterr...valahii bunu izlerken millet tribünden aşagı düşerr...hareketler çalımlarr şutlar falan adam artizz resmenn..taa portodan ebridirr derdim ulan böle bi adam beşiktaşa gelsee diye...her şeyrüya gibii geliyor şu an ama inş gelirde ne kadar önemli bir karara imza attıgını anlar..gelsede insan üstü goller izlesenn ayak dışıyla gollerr ortalar falan gell nolursunn gelll beeeeeee queresmaaaaaaaaaa![]() | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Hilbert zaman zaman sağ bek'de oynadı , sağ açık oynamaz bizde çünkü 4-3-3 oynuyoruz eğer ki 4-4-2 oynarsak o zaman sağ açık oynar ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar hepiniz necip le ernst i ortasahada yalnız bırakıyorsunuz böyle başarılı olmamız zor q7 gelecekse hele bir de onun arkasındaki boşluğu kapatmaya da çalışacak bu ikili bütün yük onlara binecek ortasahada 3 tane oyunu iki yönlü oynayabilen adam lazım. Ve 6 yabancı konusu burda sıkıntı yaratıyor. Çünkü Sivok Ferrari Ernst Bobo ve Hilbert kadroda yer alacak q7 de gelirse bu sayı zaten 6 ya çıkıyor. Ortasahaya fink veya alınabilcek başka bir yabancıyı koyamıyoruz orayı türk oyuncuyla kapatmalıyız ki bunun için en iyi ihtimal ibrahim toramanı o bölgede kullanmak gibi görünüyor. Ya da başkan ispanyaya gidip duruyor Aurelio yu alsa o bölgeye gerçekten çok rahat ederiz gibi geldi bana ama tabi böyle bir şey olmayacak. Bizim kesinlikle bir ortasahaya daha ihtiyacımız var. Yoksa pas trafiğini gene sağlayamayacağız bu düzenlerde. | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | iste hilbertin adını batıran nedenlerden biri de sag bek oynaması adam bek degil. eger hilbert gelirse ve 4-3-3 oynarsak alınmasına kufredenler tam haklı olur. tellonun sol bek oynaması gibi olur. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |