![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #111 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yerinde tespitler. iyi özetlemişsin..
__________________ ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #112 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #113 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Konu ferro1903 tarafından (22-10-2006 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #114 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #115 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Fikir ayrı şeydir bilgi ayrı şeydir bilgini paylaşırsın karşndakide bilgilenir ama fikirini paylaştığın zaman karşındakine mantıklı gelmiyebilir o zmn kendi fikrinizi kabul ettirmeye çalışmayın lütfen ...çünkü ozman tartışma uzayıp gidiyor
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ya evet yanlış okumuşum.Ama Rize maçından sonra biraz sempati ile bakarsın umarım Runje'ye.Sonuçta çok kötü bir kaleci de olsa Runje(ki öyle değil bence)biz Ocak'a kadar bu kaleci ile gidecez.O yüzden protestolar bize zarar verir ancak.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #117 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #118 | ||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | valla o gün tigananın makalesini okudum acıdımda öle dedim bi anlık duyguydu yok kardeşim alayına restttttttt tigana ve runje sağdan arkadaşlar hadi pılınızı pırtınızı toplayın yeter bu taraftarın size sabrı kalmadı A aaaaaaaaaaaaaa yeter beeee
__________________ .................................... | ||
![]() |
![]() | #119 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | valla sana kalsa takımın hepsini yollar kendini de başkan yaparsın kulübe.Yavaş ol biraz ya.Fazla asabisin.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya sorun bence runjenin kötü akleci olması değil.Yani bu adama bu kadar ödül vermişlerse boş kaleci değil,ama uymadı bu takıma ve bu kafayla yarar sağlayacağına inanmıyorum.Rize maçında takımı kurtardı doğrudur ama bu ilerleyen hafytalar yapacağı saçmalıkları ört pas edeemz.Umarım ben yanlış çıkarım ama kafa olarak beşiktaşla uyuşamadı ve moralmen çöktü gibi...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |