Açıkçası ben burada hiçbir şekilde Demiroren hatasızdır demedim ve demicem de elbetteki büyük hataları var ancak nitekim olark o da insan.Emin olunki ailesi her koşulda onun yıpranmaması için adaylıktan çekilmesini her defada söylüyor.Ama o da bir taraftar gibi fanatik Beşiktaş'lı olduğu için vazgeçmiyor.Çok fazla hata yaptı ancak iyi şeylerde yapmadı demeyelim.Başarılı olmak istiyorsan riske gireceksin felsefesini kafasına koyup birçok maddi risklere girdi ve hedefleri gerçekleşmedi.Tigana ve özellikle Del Bosque'den toplam 20 Milyon Euro'yu geçen zarar var.Transferler de çok kötü çıktı.Düşünün Youla 3.5 Milyon Euro'ya gelmiş.2 yılda aldığıyla toplam 5 Milyon Euro zararı çıktı.Hatalar var.Ancak bunların hepsi Demirören'nin değil.Teknik heyet istiyor o alıyor.Sırf transferden edilen onun tüm başkanlık dönemi zararı en az 50 Milyon Euro.
Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı
Karşı yazılacak o kadar çok şey var ki eminim yazanlar çıkacaktır.
Kongre öncesi forumlaragirip bu şekilde propoganda yapıp eniştem teyzem diye hüngürdemeniz hiç hoş değil. Belli ki sizinde bi takım kazançlarınız var bu işten. Belli başlı facia konulara getirdiğiniz gerekçeler çok komik. Hepsine karşı yazılacak gerçekçi gerekçeler var.
Esas şu kapalı tribünde yediğimiz dayak hakkında Demirören'i haklı çıkaracak bir kaç açıklama getirseydiniz de biz de okusaydık. Ama o yürek ne sizde ne de sayın demirörende var... |
Propaganda yapmıyorum açıkçası tekrar seçilmesini çok istiyorum lütfen ona inanın demedim.Hiçbir kazancım yok bu işte.Bu forum hariç hiçbir foruma da böyle girip yazmadım.Sizi Forza'dan sonra ikinci büyük Beşiktaş forumu olduğunuz gördüğüm ve bildiğim için yazdıklarınızı 1 saat okuyup gördükten sonra üye olup konu açtım.Taraftarı susturamadı.Hatrı sayılı misafirlerini maçlara davet etti.Davet ettiği her maçta küfür yiyip küçük düştü ve taraftarı dövdürdü.O gün taraftarı kaybetti.Bu skandaldır.Sana bu konuda her şekilde katılıyorum.
Alıntı:
neilblack´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ciddiyer alıp cevap yazmayın lütfen çoluk cocuk bunlar işleri internetten saçma sapan hayal ürünü şeyler yazmak...yazı diline ve kurduğu cümlelere bakarsanız iddaa ettiği gibi gazeteci olmadığını olsa olsa edebiyat dersinde sorun yaşayan bir lise öğrencisi olduğunu anlarsınız...kimse bana yıldırım demiröreni savunmasın insan birşeyi gerçekten çok seviyorsa zarar verdiğini görüp gerektiğinde bırakıp gidebilmeli |
Fazla zaman ayıramadım.Dilime gelip söylemediğim yazıp çizdiğim çok şey oldu.Açıkçası, bu yüzden doğru bir organize yazı yazamadım.Kusura bakma.
Alıntı:
bruschaga´isimli üyeden Alıntı
Ispatlasana ozaman enisten oldugunu.bende ozaman murat aksunun kuzeniyim,varmi öyle sey.ayrica demiröreni ne bu dünyada nede ahirette affetmeyecem,hakkimi helal etmiyorum,iki elim yakasinda olacak,besiktasima verdigi zararlarin milyon katini kendi yasar insallah,acilarin enbüyügünü yasar insallah,allah onu yok etsin,allah onu kahretsin,besiktasima bu yaptiklarindan sonra ölüm bile hafif kalir onun icin.onu lanetliyorum.besiktasima bu kötülükleri aziz yildirim bile iddaa ediyorum yapmazdi bjk miza baskan olsaydi.adamin ici sizlardi biryerden sonra ama bu mikropun degil ici yüzü bile sizlamiyor.suratina yedigi onca küfürden hakaretten yumurtadan sonra hala o koltukta oturuyor ve oturmayada devam etmek icin sarlatan gibi takla üstüne takla atiyor.onun yüzünden ailemin huzuru kacti,istanbul hannover arasi mekik dokuya dokuya imanim gevredi,esimle ayrilma noktasina geldim bunun yüzünden,ne tadim ne tuzum kaldi,ben besiktasla mutluugu bulurum besiktasim üzgünse kahrolmussa ben onun 10misli daha fazla kahrolur üzülürüm,buda otomatikmen ailemede yansiyor evime yansiyor,huzurumuz kaciyor.bir kulüp devami basarili olacak diye bir kaide yok ama bukadarda olmaz yaa.uzun lafin kisasi sen ister demirörenin kayincosu ister dayisi isterkankasi ister görümcesi ol fark etmez biz senin acmis oldugun bu konuya bile demirörenin hakettigi laflari yazariz.ALLAH ONU KAHRETSIN.ALLAH ONUN BELASINI VERSIN.bak büyük harflerle yazdim.bu saatten sonra kakayi messiyide transfer etse nafile,ben bu sahsi kabul etmiyorum,bu suratsiz besiktasimin baskani degil olmayacakta. |
Eğer Murat Aksu başkan seçilirse, seçimden sonra hem Forza hemde sizin görüşlerinizi alıp gazeteme koyucam.Siz internetteki mevcut Beşiktaş profilini temsil ediyorsunuz.Ben zaten ''aram müthiş onunla, göreceksiniz herşey düzelecek, onu destekleyin hergün onunlayım'' gibisinden birşeyler demedim.Demem de.4 yıllık gazeteciyim kendisiyle iş gereği 2 kez, denk gelen bayram ziyaretleri sebebiyle de 2 kez olmak üzere toplam 4 kez görüştüm.Başına gelenlere üzüldüm.Allah sağlık versin.
Alıntı:
OutKast´isimli üyeden Alıntı
Son olarak son birşey ekliyim.Forza kaynaklı istihbaratlara göre ultrAslan ve *** taraftar toplulukları her siteye kendilerinden bir casus yollayıp kendi lehlerinde haberler çıkartıp taraftarı kışkırtabiliyorlar.Birçok isim zaten Forza'da alınmış.Çünkü doğru isim yazmak orada mecburi.Bu arkadaşların bazıları aranızda da bulunmuş.Nick vermeye gerek yok.İsme ve ip'e göre kısa bir araştırma yapıldığında birisi olaylı geçen Galatasaray - Fenerbahçe Erkek basket maçında benchlerde oturan ve olaylarda ismi geçmemiş.Ancak salona girebilen 50 izleyiciden biriymiş.Bir diğeri de Cem Yılmaz'ın filmlerinde görev almış, geçen ay çıkan filminin galasında ''herzaman kadromda bulunduracağım geleceğin yeteneği'' dediği, gazetelerde görünen, Cem Yılmaz'ın oyuncusu olan çok değil daha sene başında dahi aranızda bulunmuş birisiymiş.Bu isimler gizli tabi ki.Nasıl bilindi derseniz aynı isimler ilk forzadaymiş zaten.Tam isimler bulununca bu siteyle alakalı olanlar da site adminine belirtilcek.Aman bu tip insanlara dikkat edin.Kolay dolduruşa gelmeyin.Şuan dahi aranızda bile olabilirler. Cem Yılmaz'ın Filmlerinde Görev almış Dediği Üyeyi Biliyorum Galiba Yahşi Batı Film'inin Çekildiği Alanda Resimleri Var Oyuncularla Felan Zaten O Üye Banlandı . |
Kendisi ultrAslan grubunun kurucularından.Size verdiği isim doğru.Ancak bilgiler yanlış.Birkaç arkadaşla birlikte başka Beşiktaş'lı arkadaşlar bu isimleri araştırıyorlar.Çünkü bu isimler İnönü tribününe de sızmış ve ortalığı karıştırmış insanlar.Forza'nın yönetim boyutu da bu işe bakıyor.Kesin isimler, ip adresleri ve diğer bilgileri bulununca sizle de paylaşılacak.İyi akşamlar