Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
Eski yönetimde Demirören deneysel hamleler yapabilmek için krediye sahipti ama bu sefer değil kendi de biliyor darağacında asılı durumda olduğunu en küçük tökezlemede kendi kendini bitirir. Ama ben Demirören e ne kadar inanamasam da onun tarafına geçen insanların hareketlerini şöyle yorumluyorum. Baktılar ki Demirören gene seçilecek o zaman Beşiktaş ı kurtarmak için birşeyler yapmalıyız ve Başkan ı değiştiremiyorsak en azından Yönetim i değiştirmeliyiz mantığına gittiler büyük ihtimal. |
Kardeşim senin fikrine de saygı duyarım ama bu zihniyet neyin gerçeği ? Bu isimler bu kadar acizlermi Yıldırım Demirören'in seçileceğine kesin gözüyle baktılarda bizde yanında olalım dediler. Bu isimler madem yönetimi değiştirmek niyetinde kendi aralarında bir aday çıkaramadılar mı ? Şu anda yönetim listesinde ki Metin Keçeli aday olacağını açıkladığında bu isimler neden yanında olmadı neden destek vermedi ? Önümüzde bir Levent Erdoğan gerçeği var bu yönetim seçilirse 3 aya kalmaz yaprak dökümünü hep beraber izleriz. O zaman çok daha büyük kaosa sürüklenir kulüp.