![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
üst üste 4.maci da kaybettik. Trabzon,Manisa,Porto,Kayseri. Olaya avrupali ve Türk takimlari diye bakarsak, Türk takimlarinin Avrupa takimlari karsisindaki basarilari artiyor. Yani Besiktas Avrupa takimi, sistemimiz Real Madrid , Barcelona falan gibi. Yenildiklerimizde Türk takimlari. Bu sezon sampionluktan vazgectim.. Schusteri dinliyorum, gözlerim kapali...... Galatasaray la ayni puandayiz onlar hocalarini kovdular. Cünkü onlarin 1 yil fazlaligi vardi. 1 yil + 8 hafta Bizimkisi daha cicim aylari henüz 9.haftadayiz. Seneye 9. haftada yine 13 puanda olursak o zaman düsünürüz Schusteri kovmayi. Bazen söyle düsünüyorum, Q7 ve Gutisiz Anadolu takimiyiz resmen. Q7 ve Gutisiz, Schusterin de bi Türk hocadan farki yok. Biyigi da var.... Q7 idi, Gutiydi, biyikli Schuster amca, sistemdi falan derken bi sanssizliktir aldi basini gidiyor. Bekleyecegiz sabirla, sezon yeni baslamasina ragmen önümüzdeki sezona yatirim yapacagiz. Ama yenemiyosak yenilmeyelim be hocam. Son dakka Holosko Fink degisikligini anlamadim vallahi. Seneye kadar sana sinirsiz kredi veriyor herkes ama, takim yenilgiye alisiyo bu arada hocam. Bu sezonda ya sabir cekecegiz.....
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | sabirtasi catladi be pascalcim.inan ol suanda okadar kötüyümki sanki rüya aleminde yasiyor gibiyim.nediyelim aynen devam,iyiyoldayiz iyi oynuyoruz,bunu bugünde gördük,hilbert gibi üstdüzey bir sagbekimiz zapo gibi cok cok kaliteli bir stoperimiz varken bizim sirtimiz yere gelmez.ilklerin takimi oldugumuzu birdaha gösterdik.4mac üstüste maglubiyet.kimseye nasip olmaz bu haa takimimizin hocamizin topcularimizin kiymetini bilelim,kimde var böyle bir takim?kasi,pasa bile 4mac üstüste kaybetmedi.rekor bizde anlayacagin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | bende sampiyonluk beklemiyorum ama bu gidisle 2.ci olup s.ligine gitmekte hayal olacak .ilk 4 e girsek bari . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Sakatlıkları saymazsak Avrupa'da oynuyorum diye takımı dama taşı gibi kurarsan bir oynayan bir daha iki hafta sonrayı beklerse,çizgi defans anlayışını benimser arkaya,aralara,ortalara bırakılan her topu dört defans oyuncusu avel avel seyrederse,kalede Hakan diye ısrar edip sonra lütfedip onu aratmayan Rüştü'yü koyup kaleyi bir türlü Cenk'e teslim etmezsen,ileride sadece Bobo'dan medet umup onu yapayalnız bırakırsan,Nobre'yi orta sahada oynatırsan,Nihat diye ısrar edip,Hilbert'i vazgeçilmez yaparsan,Kayseri maçında 66 dk onur'a ve nihat'a sabredersen olacağı budur.Artık schuster'inde ne yazıkki hataları konuşulmalı üzülerek söylüyorum daha 9.hafta ama burası Türkiye birisi bu saatten sonra schuster'e nasıl yıpratılıcağını,eleştiriliceğini,yerin dibine sokulacağını izah ederse ben onun yerinde olsam arkama bakmadan bavulumu toplar giderim çünkü şu dakikadan sonra artık Beşiktaş değil mağlubiyet,beraberlik ilk yarı sonuna kadar içerde dışarda her maçını almalı eğer alamazsa ben olacakları düşünemiyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
Schuster konusuna gelince hiçbirimiz şunu görmüyoruz değil mi mağlubiyetler gelince.. Bu takımın öyle ya da böyle bir sistemi var..Eksikleri yok mu tabiiki var..Sizce bu takımın bir sağ bek'e ihtiyacı olduğunu Schuster bilmiyor mu? Yada istememiş midir transfer sezonunda? Bir bakalım yerliler arasında alacaksan Gökhan Gönül(onu fener vermez) yabancı desen elimizde zaten 10 tane yabancı var kimi gönderebileceksin? Bu takım iyi olacak yeter ki biraz daha sabredelim.. Dikkat edin Quaresma ve Guti sakatlanana kadar takım rüzgar gibiydi,estiriyorduk.Quaresma'nın son 2-3 sezonki istatistiğine bakalım max. TOPLAM 15 maç .. Beşiktaş'a geldiğinden beri 2-3 AY'da oynadığı maç sayısı zaten 15 ..Bu adele yapısının hamlığından kaynaklıdır..Oynadıkça kendine gelir. Sonuç olarak ben demiyorum ki eleştirilmesin.Tabiki eleştiri olacak ama eleştirirken de biraz dikkat edelim üstad..!! Unutmayalım ilk 6 hafta geçen sene basında M.Denizli için de bu tip senaryolar yazıldı hem de 2.senesinde ve takımı şampiyon yaptığı sezonun ertesinde .. Bu ciddi tehlikedir.!!!
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Bu forumda ne yazsam KARETTA ağbeyimiz tarafından sürekli aynı eleştiriye maruz kalıyorum.Ben asalım,keselim,kovalım,taraftar takımın başına geçsin filan demiyorum yazdıklarımı dikkatlice okursanız nacizhane gördüklerimi yazıyorum Schuster'e zaman tanınmasın falanda demiyorum sadece diyorumki defans anlayışı yanlış,çakılı defans oynamalıyız.Onur konusuna gelince zaten genç olduğu için üzüldüm ona niye kötü oynadı demiyorum gözle görülen pas hataları çok fazlaydı ilk yarı sonu çıkabilir sonraki maçlar konabilir,bunu yazmakla Onur'a haksızlıkmı ettim yani.Ben istemezmiyim alt yapıdan gençlerin gelmesini hayret bir şeyya,bu forumun ağır ağbeyleri herşeyi siz biliyorsanız ve burada RTÜK gibi davranıcaksınız bu forumun içeriğini tartışalım lütfen
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
Yakın dönemde forumda moderatörlük yapmış bir dostunuz olarak böyle bir uyarıda bulunma ihtiyacı hissettim.. Burada anlatılmak istenen Schuster'in Beşiktaş'ı bugüne kadar oynamadığı şekilde oynatma isteğinden,göze hoş gelen,atak oynayan,kollektif bir bütün olarak oyunu yönlendirmek isteyen bir yapıda takımı kurgulaması.Bunu yaparken de ilk etapta bazı sıkıntılar yaşaması doğal değil mi?Amaç üstüste alınan yenilgilerden sonra sesi yükseltip hem kendi içimizde hem de renklilere karşı zayıf görünmek değildir diye düşünüyorum.Bu forumda bulunan üyelerin hiçbiri takımının zarar görmesini istemez eminim. Yalnız şöyle de bir durum var ki ülkemizde hep üstüste yenilgilerden sonra hocanın,takımın arkasında durmayan taraftar,yönetim,futbolcu yüzünden ülkemize ne değerler geldi,gitti.Beşiktaş'ın halini düşünün M.Denizli'den önce..Tigana,Del Bosque,Rıza Hoca vsvsvs.. Artık takımlar hoca almıyor resmen hocaları harcıyor duruma geldi.Benim şahsi olarak korkum budur.''Beşiktaş hocaların eğitim gördüğü ve başarısız olunca gittiği bir değirmen değildir.'' Hocamız gerçekten kariyeri top noktada yer alan bir isim ve Quaresma Guti gibi ve bundan sonra gelecek yıldızların da takımdaki marka isim Schuster için Beşiktaş'ı seçtiğini ve seçeceğini biliyoruzdur. Buna özen gösterip hocamıza ve takımımıza tam manasıyla destek vermemizin doğru olacağını düşünüyorum naçizane.Ben İnanıyorum ve benim gibi birçok arkadaşımın da bu takıma inancının olduğunu düşünüyorum.Yanılıyor muyum? Saygılar..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bruschaga kardesim daha Mersin Idman Yurduyla oynayacagiz. Derby gibi bisey yani. Kac pozisyon verecez simdiden merak ediyorum. Cenki kaleye almadan, su sacma sapan taktikden vazgecmeden biz MIY. da yenemeyiz.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |