![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sen 3 kupada başarı için oynayacaksın ve takımında sadece 2 önlibero var. Ki bunlardan biri daha çocuk. Şaka gibi..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Necip bu takımın sadece geleceği değil bugunudurde, fiziği , tekniği hırsı herşeyi yerinde. ernst ve necip yeterde artar 3 kulvardada bize kimse merak etmesin. katıldığım isim ferrari. Gitmemesi iyi olur çunku gercekten sivok ile iyi anlaşıyor. Aslında gidecekler basit; fink( mecburiyetten yoksa kalsa itirazım olmaz ama necip fazlasıyla kapar açığını), zapo, delgado, hilbert. 4 ünü de düşünmeden yollarım, yanında nobreyide bonus veririm. Bobo yeter gelecek forvetin yedeği olarak. holoskoda türk olabiliyosa kalır yoksa onunda bi faydasını görmedim ben yıllardır.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hilbert konusunda ise arkadaşlara katılıyorum diyemeyeceğim şans vermemiz lazım adama ama tabi ki robinho alınacaksa o bölgede yabancı şişirmesi yapcağımıza türk alsak ben de karşı çıkmam gitmesine. | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Premier Lig'den, Serie A'dan ya da La Liga'dan bahsetmiyoruz. Konuştuğumuz lig bizim ligimiz ve bu ligde 18-19 yaşındaki bir futbolcu çocuktur. Dünyanın hiçbir ülkesinde genç oyunculara Türki'yedeki gibi tecavüz edilmiyor basın veya taraftar tarafından. Yarın öbür gün 2-3 hata yapsın Necip, o zaman görürüz herşeyi işte. Ayrıca ben oynamasın demedim, 3 kupada çok iddalı olan bir takımın sadece 2 önliberoya sahip olmasının mantıksızlığını anlattım ki tekrar diyorum bu iki önliberonun biri daha futbolunun başında, alternatifsizler yani.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |