![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | takım yenilgiye alışıyor diye birşey yok çok saçma bir cümle bu koskoca Beşiktaş futbolcuları yenilgiye alıştık ne de olsa amaaan bosver diyecek halleri yok .. çok sabırsızız hemen herşey olsun istiyoruz bu işler kolay değil belki 1 sene belki 2 sene belki daha fazla .. ayağımıza bu fırsat gelmişken schuster ile yıllarca çalışmamız gerekiyor sadece bize değil Türk futbolunada katkısı olacaktır ..keşke riijkaard da gitmeseydi bu adamlar bir mantalite yi kendi çabalarıyla birazda olsa takımlarına yükleme peşindeler biz Türk halkı ne yazikki hemen karalıyoruz bu çok kolay bişey asıl önemli olan sabretmek ve meyveleri toplamak.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Derler derler..... İlave olarak bu foruma yazi yazan herkesin gorusune saygim var. Her yazilani dogru okuyup anlamaya calisiyorum ve kimsenin yazdiklarina da sacma sapan gibi yakistirmalarda bulunmuyorum. Bu ozeni herkesin gostermesini de rica ediyorum.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |