![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben bir taraftar olarak runjenin çok kötü bir kaleci olduğuna inanmıyorum çünkü değil en azından cordobadan daha kötü değil ama şahsi görüşüm kaleciyi yerliden yana kullanmak ayrıca sorunumuz gol yemek değil gol pozizyonuna girememek gol atsak inanın runjeyi kimse eleştirmez en azından medyanın gazına gelmeyenler eleştirmez
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte budur, runje en az gol yiyen kaleci olabilir, ama bu onun süper bir kaleci olmasından kaynaklanmıyor,yediği çok basit goller de var,puanlarımıza malolan,ve şans melekleri yanımızda olmasa şu an uefa da da yolumuza devam edemeyecektik,bulgar takımı bizi eleyip geçiyordu | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Runje en basit en amatörce gol yiyen tek kaleci.....Ona bakarsanız martinez veya cordoba veya mondragon veya veya.... ondan daha çok gol yedi ama ondan kötü kaleci diil bu saydıklarım....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | geri dörtlüyü sakarya maçında kaptanın çıkın demesine rağmen tigana hala savunmaya çakılı kalın derse tabi en az gol yiyen kaleci olur.biz en az gol yiyen deil maç kazandıran kurtarışları yapacak kaleci istiyoruz | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |