![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | takım 3 senede 4 hoca değiştirdi.bence yönetimin hatası farklı sistemleri oynatan hocaları getirmekti.takım şampiyon olmuş 3-5-2 oynuyor yanlış 1 : del bosque geldi sistem 4-4-2 oldu yanlış 2: rıza geldi sistem 3-5-2 oldu yanlış 3 : tigana geldi tekrar 4-4-2 ... ve ne yazık ki takımın sistem değiştirmekten kimyası bozuldu.şuan takım 4-4-2 oynuyor.4'lü savunma oynatan biri gelmeli..hocalarda yanlış var demiyorum.yanlış ; sistemi değişik olan hocaları arka arkaya getirmekti... Konu kartalizma4ever tarafından (31-10-2006 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kalitesi iyi olan aşçı (hoca) elindeki malzemeden hangi yemeğin daha güzel yapılacağını bilir. ancak bizim tigana efendi yanlış yemek yapıyor. yaptığı yemeğin hiç lezzeti yok. ama o hala aynı yemeği yapıyor. bu mecazi yorumu anlayan anlar.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Siz şimdi beşiktaşımıza destek vermek için eleştirmeyin tiganaya diyosun fikrine saygı gösteriyorum,ama beşiktaşın efsane isimlerinden birine şaklaban diyemessin birader.Belki takımdan kötü bir şekilde gitti,biraz zarar verdi,sevmeyebilirsin ki bende sevmiyorum pek fazla ama çıkıpta bu adama şaklaban diyemessin.Sevmesen bile bizim süper anlarımızın en büyük aktörlerinden birine biraz saygı derim ben...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |