![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kloberson:sezon sonu sozlesmesi bitiyor ya devre arasi satacaklar yada sozlesme yapacaklar ust duzey oyun sergilemesede bazen iyi isler cikariyor Delgado:GEldigine iyi oyun cikardi ama son zamanlarda sik sik hastalaniyor ondan biraz formsuz Ricardinho:iyi bir oyuncu ama durmadan yedek kalinca ister istemez morali bozuluyor Nobre:Asagi yukari her macta elinden geldigince iyi oynamaya calisiyor ama Forvetsen gol atacaksin bu gunku fb macinda o pozisyondada gol atilir be adam Butun bu saydiklarimin iyi veya kotu oynamasi birazda takim arkadaslari ve sisteme bagli olan seyler ha takim olarak dersen oynana oyun iyi degil bakalim nereye kadar bun oyun ya hocayla bir kac oyuncuyu yada bu gidisle yonetimi gonderecek | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir galibiyetin herşeyi uunutturacağından korkuyordum,ama beraberlik bile biraz unutturmuş gibi,ama topici açan arkadaşıma bir konuda katılmıyorum.Nobre varını yoğunu ortaya koyup,o maçı gol atmadan sakatlanıp çıktığı için ağlamıştır,kimsenin gözünü falan boyadığını,yada boyamayı aklından bile geçirdiğini asla düşünmüyorum..He işi gol atmak şu ana kadar ataamdı evet doğrudur,istatistiksel olarak kötü gibi gözüksede bu takımda ruhuyla ,herşeyiyle mücadele eden ilk adamdır,o yüzden ağır eleştirmesi mantıksız bence..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | şu an Boş konuşuyoruz TEk yapmgereken önümüzdeki maçları amız alıp devreye en az kayıpla girmek. Devrede de gerekli önlemleri alırız inş.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tehlike değil ama kendilerine gelme zamanı olduğunu hatırlatır oyunculara.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşların herkesin anlaştığı tek konu herhalde klebersonun gönderilmesi ki bunda bende sizinle aynı fikirdeyim,gönderilsin ve yerine daha iyi birisi alınsın mavuda ismi geçiyor inşallah o gelir. Ama nobre ye niye laf söylüyorsunuz onu anlmadım.Gayse lilerin oyun tarzına bi bakın bütün herkesin kafalarını kaldırdıklarında ki bu mili takımımızda da var hakan şüküre top oynarlar o da ya asist yapar yada gol atar.Ama bizde öle değilki nobreye kaç tane top gelmiş bi maçta bi sayın nobreye top gelmişte nobre mi atamamış.Adam savaşı konuşuyor.Sizde birşye beğenmiyorsunuz.Pascalda koşuyordu tmaam ama pascal çok güzel besleniyordu.her top ona gelirdi ve teknikte vardı pascalda nobrenin tek eksik yanı teknik fazla yok o kadar.Ama bunun içinde bu adamın üstüne bu kadar gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. Delgado konusunda bende karamsarım hala doğru oynamıyor ve geldiği günden beri sürekli sakat bu ne zaman düzlüğe çıkacak onuda bilmiyorum.
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |