![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanın aklına gelmiyo değil futbola o kadar çamur bulaştıkı herşey olabılr internette kım kırmızı kart gorur diye bahıs bıle var ibrahım beyde bu işleri sever kımden öğrendiyse.....umarım beşiktaşımıza böyle bir leke bulaşmaz t.s gökdenizle çok uğraştı bizde iboyla uğraşmayız aklına başına alması lazım yoksa böyle söylentiler çok çıkar
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sergen gibi diilmizaten şu anda ne anlamda sergen gibi demek istemiş acaba,yeteneğini heba ediyor bu mudur sergen gibi???!!
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben de Ailton'un geçen seneki Konyaspor maçında sahada İ.Akın'a yaptığı el kol hareketlerinden sonra maç sonu kameralar önünde İ.Akın'a sarılıp;Hamburg'a transfer olduğu gün Alman gazetelerine "İ.Akın'ı boğasım geliyordu.Ondan nefret ettim" sözlerini unutmuş değilim.Arkadaşlar şu anda İ.Akın bizim futbolcumuz ve 23 yaşında.Ona sahip çıkmalıyız.Bu hataları şimdi yapmazsa ileride yapacaktır.İ.Akın bu hatalarından ders alıp,yakın zamanda Beşiktaş'ın vazgeçilmez oyuncularından biri olacaktır.Oyunu ile bu sinyalleri vermiştir bana...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |