![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu arada Ali Güneş'i ben olsam gözüm kapalı ilk 11'de oynatırım.Çok beğendiğim bir oyuncu.Nedense bir türlü oynatılmadı.Sakattı bir ara ama geçti de üstelik şimdi.Kesinlikle gönderilmemeli.G.Güleç de gönderilmemeli.Şu an formsuz ama ileride iyi olacağını düşünüyorum.Geçen seneki G.Güleç'e ihtiyacımız var.Dilerim bir an önce geri döner o da eski formuna.Ali Gültiken'in eski bir santrafor olarak onunla özel olarak ilgilenmesi lazım.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Baki kleberson ali güneş gitmeli bobo eğer iyi bir oyuncu transfer edilecekse gitmeli , gökhan güleç ise kiralanmalı..
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takımdan runje-keleberson kesinlikle ayrılmalı.kaleye yerli bir isim alınmalı.ömer olabilir.2 yabancı hakkımızı da biri ön libero diğeri forvete olmalı.ön libero ya alabilirsek iniesta forvete de martins alınmalı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | martins gelirse bize eziklere gelen appiah gibi tartismasiz super olur..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |