![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Eee sonunda forumda herkes doğru yolu bulmaya başlamış,düşünceler doğruya bir manevra ile dönmüş,söylediklerin mantıklı ama katılmadığım ve katılamayacağım bir husus var.Herkezi bilmem ama bana göre dünyanın en büyük taraftarının takımının başındaki hocaya ancak birisi oturup yanlışlarını anlatıp,düzelttirecekse vay ben o hocanın haline...Ne demek biri konuşmalı,bunun bana kalırsa yapıcı yanı kalmadı,bu takım hocasız çıksa ancak bu kadar kötü aşblonla,bu kadar vasıfsız top oynar.Çözüm tek bana kalırsa,anlayana tabi..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | tigana'yla birinin konusması gerektiğini bi tek sen biliyosun heralde. herkes güle oynaya durumdan memnun bişekilde suskunlugunu koruyor falan mı zannediyosun.!! bu tür seyler senin sölediğin sekilden daha fazla konusuluyor zaten sen merak etme.!! | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tiganayla Başkan konuşmalı hizmetleri için teşekkür etmeli (edilmez ama neyse itibarımızdan dolayı) Bu takımın içine ettin heralde bi tazminat falan istemezsin sende onur varsa demeli. Yollamalı biran evvel puan farkı açılmadan Allah'tan rakipler kötü de bu sene diğer seneler gibi puan farkı açılmadı. Biran evvel yollayıp Lucescu'yu aramalı o gelmezse Samet gelmeli. Çıkar yol bu yanlışta ısrar eden ahmaktır. Gözünüzü açın bir inat uğruna beşiktaşın geleceği kararmasın. | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yazik Gerçekten çok Yazik.tigana Efendinin Taktiği Ne Sezon Başindan Beri 4-3-1-2 çok Geriye Değil Gençlerbirliği Maçina Bakalim Dk.58 Maç Berabere Ve Beşiktaş Taraftarini Gene Kahrediyor Ama Noluyorsa Tigana Efendi Mehmet Sedef Ve Gökhan Güleçi çikariyor Yerlerine Ibrahim Akin Ve Ricardinho Aliyor Yani Nobre Tek Forvet Ve Taktik 4-2-3-1 Ve Beşiktaş 5 Dk Içinde 3 Pozisyona Giriyor 64.dk Golü Buluyor Gökhan Zanla Yani Tigana Sadece Takima 5 Dk Izin Veriyor Oynamak Için Ve Beşiktaş Esip Gürlüyor Sonra Gene Savunma Gene Savunma.yalvariyorum Sana Tigana Beşiktaşi Ya Birak Yada O 5 Dk Gibi Oynat (alıntı) fakat tamamen katılıyorum..
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana ile bu iş gitmez size soruyorum bu kadar kötü bir beşiktası en son hangi teknik direktör oynattı ben hatırlamıyorum.adam hala genç diyo başka bişey demiyo genç oyuncu pafta yetişir A takımda deil ben birkere bile agzından beşiktas bu sene sampiyon yapacam ya da uefada finallere tasıyacam ya da gruptan cıkaracam diye ben bişey duymadım böle kendini bilmez inatcı bir adam gelmedi bide toschak vardı.ricardinho gibi bi dünya yıldızını klubeye cekiyo.artık dünyada 2lig hatta 3lig takımlarında bile 2 önlibero oynanırken kendisi tek libero ile oynuyo.hala daha genç b... yiyo.sen senin gibi kaç tane varsa defolun gidin beşiktası rahat bırakın.düşünsenize fener o transferleri daha önce yapsa yenildigi maçlaran(sakarya-bursa) 3 puan cıkarsa bu sene yine 3.lüge oynuyoduk valla sene basında acık ara sampiyon oluruz diyodum ama şimdi 3.lük bile tehlike | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | başlık güzel arkadaşlar bu takıma hani inanacaktık hani busene bişey beklemiyorduk hani senenye bekliyorduk herşeyi hani takım genç takımdı. medya dayattı iki maç iyi oynayınca bu takım şampiyon olur diye sizde yediniz. arkadaşlar takım yeni yeni oturacak bu seneyi unutun medyanın gazına gelmeyin biz busene şampiyonluk hedefi koymadık. medya sadece satış yapabilmek için çıkartıyor bunları. bjktv de karakartalforum programında alen abi çok güzel birşey söyledi "beşiktaşta ve türkiyede medyanın hükmedemediği tek yer beşiktaş türübünleri." diye bu oyuna gelmeyin medyanın gazı. tamam takım iyi oynamıyor. ama bu takım daha çok genç. serdar dediğin adam sağ diye alındı ama ilerde her bölgede oynayabilecek düzeye gelecek sadece sabır gösterelim
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |