Alıntı: Jcole´isimli üyeden Alıntı
Ne şirket yönetmeye benzer bu, ne de fabrika!!
Asıl sorunun kaynağı bu kadar genci toplayıp başlarına bir ağabey koymamaktır. 100. yılda bile 1 değil 2 kaptan vardı ki ikisinin de kaptanlığına kimsenin diyeceği bir şey yoktu! Allasen kim bizim kaptan? Deli İbo!! Yahu tribünün kaptan diye bağırına basmadığı adamı, takım ciddiye alır mı? İşler kötü gittiğinde, takım kimin ayaklarına bakacak? Ve bir abinin BEŞİKTAŞ değerlerini bu adamların kafasına vuraaaa vuraaa vura anlatması lazım. Kimse bana profesyonel futbolcu nutku çekmesin, o bir yere kadar!Bilmiyorum demek istediğimi anlatabildim mi ama bu takımın bir ağabeye ihtiyacı var. Ha bu kim olurdu, hepiniz benden iyi bilirsiniz zaten!! | Bak kardeşim ben konuyu açarken silsile yolunun nasıl izlendiğini halkaların nasıl birbirine bağlandığını ve en zayıf halkanın hangisinin olabileceğini yazdım beşiktaş bir fabrikadır demedim ama bir söz vardır ''Sen ne anlatmak istersen iste anlanılan karşındakinin kapasitesi kadaradır''o yüzden kimseye birşey diyemem ...Birde son günlerde herşeye karşı gelen ve farklı olmaya çalışan bir kesim çıktı forumda dikkat çekmek içinmi radikal olmak içinmi bilmiyorum....örn:sen adnan aybaba ile ilgili çok güzel yazı yazmışsın yukarda o programı dehset içinde izledim ve çok üzüldüm sonuna kadar haklısın,ama sana karşı gelmek istesem --beğenmyosan izleme--neden güldün beşiktaşla dalga geçmişler işte senin gibiler yuzunden bu hale geldik--lütfen konu başlığıyla alakalı yazı yaz adnanla ne alakası var-- vs.kırıcı sözlerle doğru olan bır mesaj saptırılabılırdim... bunlara lütfen dikkat edelim
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN
YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK
Konu gulcemal tarafından (14-11-2006 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir..
|