Alıntı:
gulcemal´isimli üyeden Alıntı
Bak kardeşim ben konuyu açarken silsile yolunun nasıl izlendiğini halkaların nasıl birbirine bağlandığını ve en zayıf halkanın hangisinin olabileceğini yazdım beşiktaş bir fabrikadır demedim ama bir söz vardır ''Sen ne anlatmak istersen iste anlanılan karşındakinin kapasitesi kadaradır''o yüzden kimseye birşey diyemem ...Birde son günlerde herşeye karşı gelen ve farklı olmaya çalışan bir kesim çıktı forumda dikkat çekmek içinmi radikal olmak içinmi bilmiyorum....örn:sen adnan aybaba ile ilgili çok güzel yazı yazmışsın yukarda o programı dehset içinde izledim ve çok üzüldüm sonuna kadar haklısın,ama sana karşı gelmek istesem --beğenmyosan izleme--neden güldün beşiktaşla dalga geçmişler işte senin gibiler yuzunden bu hale geldik--lütfen konu başlığıyla alakalı yazı yaz adnanla ne alakası var-- vs.kırıcı sözlerle doğru olan bır mesaj saptırılabılıyor bunlara lütfen dikkat edelim |
BEN SANA NE SÖZ NE DE BİŞİ SÖYLÜYORUM ARTIK KARDEŞİM!!! BENİM GİBİLER BİRLİK OLALIM DEDİĞİ İÇİN Mİ BU HALE GELDİK??DEĞERLERİ KORUYALIM DEDİĞİ İÇİN Mİ BU HALE GELDİK??? MEDYA MAYMUNLARINI (İSMAİL ER GİBİ,ADNAN AYBABA GİBİ) ARTIK DEŞİFRE EDELİM,ONLARA TEPKİMİZİ GÖSTERELİM DEDİĞİM İÇİN Mİ BU HALE GELDİK??? EĞER BEŞİKTAŞLILIK BU HALE GELDİYSE, SİZİNLE AYNI TRİBÜNÜ PAYLAŞMAKTAN UTANIYORUM!!!
HA, EĞER Kİ SİZ BEŞ ÇAYI KIVAMINDA, TAKIMIN DEDİKODUSUNU YAPMAK İÇİN, "GELİNİM OLUR MUSUN" EVİNDEKİLERİ ÇEKİŞTİREN STÜDYO KADINLARI GİBİ KONUŞMAK İÇİN BURADAYSANIZ HEPTEN YAZIK!!!