![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | karşı karşıya golleri, boş kaleye golleri de mi Tigana kaçırdı?
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | boboyu nobreyi forvet diye biz mi seçtik aldık?
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | BU YORUMUNU yaşının küçük olmasına bağlıyorum ziraa sen beşiktaşın elenmesini düşünecek kadar küçüksün
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya bir maça göre bırakmak göndermek yada bırakmak olmaz genel olarak tigana başarısız iyi futbol yok bunlar sebep olmalı yoksa kupadan elendik diye bırakıcam demek saçma
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu yemin ederim son nokta olmuş artık.Bu mesaj milat gibi bir şey olmuş.Diyecek sözüm yok sana artık.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tigana'yı bu sözleri söyleten zihniyetler utanıp kızaracaklarına hala salak salak mesaj atmaya devam etmişler.Tigana'nın dediği herşeye katılıyorum.Özellikle son paragrafa : Beşiktaş’taki öncelikli hedefinin yeni yıldızlar yetiştirmek olduğunu vurgulayan Tigana, "Ben eğitmenim. Şu an kadromuzdaki genç futbolculara modern futbolun mantalitesini öğretiyorum. Yaptıklarımı zamanla herkes takdir edecek. Avrupa’da bu işler daha kolay oluyor. Türkiye’de her şey sportif başarıya endeksli olduğu için taraftarların en ufak bir başarısızlığa dahi tahammülü yok. Sabretmeyi bilmiyorlar" diye konuştu.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Beşiktaş’taki öncelikli hedefinin yeni yıldızlar yetiştirmek olduğunu vurgulayan Tigana, "Ben eğitmenim. Şu an kadromuzdaki genç futbolculara modern futbolun mantalitesini öğretiyorum. Yaptıklarımı zamanla herkes takdir edecek. Avrupa’da bu işler daha kolay oluyor. Türkiye’de her şey sportif başarıya endeksli olduğu için taraftarların en ufak bir başarısızlığa dahi tahammülü yok. Sabretmeyi bilmiyorlar" diye konuştu. Bu cümleleri gerets kullanmıyor , adam hem gençleri kazanıyor hem şampiyon oluyor ,sen kimi yetiştirdin Tigana güldürme insanı , sakın serdar demeyin serdara verilen şansı aydına veya serdar özkana verilseydi neler olurdu sizde biliyorsunuz , eksik kalsın bize genç yetiştirme şu takımı ikinci yap bize yeter...Genç genç diyen Tigana antalyada hangi genci oynattın söylermisin...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Senin gibi olaya at gözlüğü ile bakmayanları "Salak mesajlar atıyorlar " diye hakaret edeceğine ;insanların doğru veya yanlış düşüncesine saygı duymaya çalışan daha iyi olur.Ortamıda germemiş olursun. Tigana senin yazdığın gibi eğitmense; A takımımızı çalıştırmasın.Alt yapıdan sorumlu olsun .istediği eğitimi yaptırsın,pişirsin ve A takıma kaliteli oyuncular versin. Eğer TD ise onun işi Takımı şampiyonk yapmaktır.Acemilerin eğitim alayı değildir. O oyuncu yetiştirecek diye Beşiktaş adı ile özdeşleşen profosyonel futbol takımının değerini düşürecek oyun oynatmasın ve kötü sonuçlar aldırmasın. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
hiç merak etmeyin arkadaşlar tigana elbet birgün gidecektir. yalnız su yorumlarla kendinizi düşürdüğünüz durumun farkında bile değilsiniz. kendi hırs ve egolarınızı tatmin etmek için, bu kadar kendinizi basitleştirmenize..,, hadi sizi geçtim BEŞİKTAŞ'ımızı bu kadar ayaklar altına düşürmenize hakkınız yok.!!! yazık,gerçekten çok yazık...!!! artık sunu anladım. siz sanıyorum tigana nın gönderilme haberleriyle hergün bir umutla kalkıp, kınayı da elinizden düşürmüyorsunuz.!!!!! | |||||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Son derece samimiyetsiz bir ifade olmuş.Tigana'nın zaten hangi demeci samimiydi ki.Bu sözü söyleyecek kadar gururlu bir insan yönetimle girdiği dalaştan sonra ve futbolcular onu yalanladıktan sonra zaten burda oturmazdı. Ben Beşiktaş'ın yenilgisine sevinemem ama yenilseydi ve eğer Tigana samimiyse (kesinlikle inanmıyorum,yüreği olsa maçtan önce söylerdi) yenilmemizin bizim için daha iyi olacağına eminim. Şu ben eğitimciyim,gençler için burdayım sığıntısına da nasıl güleceğimi bilemiyorum.Hazırlık maçlarında gördüm ben gençleri ne kadar oynattığını.1.5 yılda elde Serdar'dan başka hiçbir şey yok.Gerçekçi olun biraz. Son olarak şunu söyliyim.Eminim ki bu demeci maçtan önce verseydi,yenilmemize yönetim sevinirdi,futbolcular da bunu seve seve yapardı.Bu kadar samimiyetsiz ve futbolcu hoca bağlantısı zayıf bir takımda kalıcı başarı gelemez.Tigana isterse dünyanın en iyi altyapı hocası olsun..
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |