![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar bu kadar kötü bir futbol oynayan takıma iyi kim olursa olsun silinir gider,o yğzden rico da silinior,napsın tek başına maç mı alsın ki çoğu kez aldı,yuapmayın arkdaslar,rico iyi bir beşiktaşta iş yapar,yani gönderilmemesi lazım,bu taraftar sevgisiyle ve seneye inş.şampiyonlar liginde iyi bir beşiktaşla beraber iyi bir ricoyla beşiktaşımızı izleriz, biraz doğru transfer politikası,işlem tamam, işte şimdi el birliğiyle beşiktaşımıza en uygun teknik adam olan lucescu yu getirtmekte,camianın baskı yapmasını sağlamakta,bu iş tigana gibilerle olmaz,kariyerli bir hoca istiyoruz,bunu yönetime bastıralım diorum... o yüzden rico olsun delgado olsun,runje olsun hiç biri kötü futbolcu değil,ama biraz bjk doğru oynatılırsa kimse tutamaz bizi,şimdi birlik olma zamanı,her kafadan bir ses çıkmasın.. sevgilerimle...
__________________ simsiyah karanlıktan bembeyaz aydınlığa koşmaktır beşiktaşlılık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Bundan 2 maç öncesine kadar Paşam diyenler ne çabuk Ricardinho gitsin demeye başladı desenize içimizde çok iyi gün dostu var. ya arkadaşlar bırakın böyle saçma sapan işleri allahınızı severseniz. ya siz futboldan anlamıyorsunuz ya da gözleriniz iyice kapanmış. Ricardinho 3 kişi ile hücum eden bir takımda kanatlardan bindirme veya ileride çoğalan bir takımın oyuncusumu? LÜTFEN ARTIK SAÇMA ŞEYLERE TAKILIP KALMAYALIM. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ricardinho'dan beklediğin verimi almak istiyorsan yanında adam gibi oyuncuların olması gerek mesela solda Tuncay sağda Serhat Akın sprinter oyuncuların olsa Ricardinho bu ligde kral olur...Ama bakıyorum bizim takıma top Ricardinho'ya geçtiğinde herkes saklanıyor adam pas atacak kimse bulamıyor geri pas atıp duruyor bence haksızlık yapıyoruz sakın yanlış anlaşılmasın beğendiğimden değil bence çağdışı bir oyuncu ve Brezilya milli takımında oynamayı hak etmiyor...Avrupa liglerine bakıyorum Rico gibi ağır oyuncu yok Brezilya milli takımında aynı mevkide oynayanlara bakıyorum Kaka,Ronaldinho hepsi uçuyor ama Rico yürüyor! Ayrıca sorumluluk almıyor BEŞİKTAŞ'ın lideri sorumluluk alır ve sorumluluk öyle 3 korner 1 frikik kullanıp maçı terketmek değildir! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mümkünse cebinden 30 milyon euro ver de hepsini yollayalım arkdaşım hala gözü kapalı bir şekilde gidiyorsunuz bu takımı sil baştan yap kimseye menfaat getirmez. gelecek teknik direktörün takımı iyi analiz edip sağ ve sol kanada sprinter özelliği olan oyuncular almasıyla olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |