![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gitmesi konusunda yazan tüm arkadaşlara katılıyor ve gerçekten onları gerçek beşiktaşlılar olarak görüyorum. parasını almadığı için takımını satan deplasmana gitmeyeceğim diye tehdit savuran futbolcunun acilen mümkünse hemen şimdi beşiktaştan ayrılması gerekir. hiç kimse beşiktaşımdan büyük değildir. ona destek vere delgado, bobo, nobre de gönderilmelidir. bu karaktersizlerle şampiyon olacağıma leyim daha iyi
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gitmesi konusunda yazan tüm arkadaşlara katılıyor ve gerçekten onları gerçek beşiktaşlılar olarak görüyorum. parasını almadığı için takımını satan deplasmana gitmeyeceğim diye tehdit savuran futbolcunun acilen mümkünse hemen şimdi beşiktaştan ayrılması gerekir. hiç kimse beşiktaşımdan büyük değildir. ona destek vere delgado, bobo, nobre de gönderilmelidir. bu karaktersizlerle şampiyon olacağıma öleyim daha iyi
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
| | |
| | #5 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | arkaşlar ricardinho gitse yerine kim gelcek ronaldinho kaka diego falan mı ya biz tamam büyük kulübüz ama türkiyeye öyle yabancılar gelmiyor gelenlerin en iyileride bunlar siz kimleri sitiyorsunuz ki her önüne gelenin gitmesini istiyorsunuz bu nasıl iştir ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | rico iyidir ne yapsin adam ilk geldigine yedek oynadi ondan sonra 1 adamla en fazla iki kere yanyana oynamadi pas atti gol atacak adam yok simdi asil iyi bir golcu lazim takima | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |