![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nedense bu röportaj bana artık yabancı gelmiyor. 4-5 yıldır her sezon öncesi böyle röportaj veriyor kombine satıyor ama ne gelen var ne giden. bu takımın adam akıllı avrupai forveti bile yok arkadaş. daha colin kazım gibi sıradan bir futbolcu için bile rakiplerinle polemik konusu oluyorsun yıldızı nasıl alacaksın be adam. helgueraya 2 milyon euro bonservis çok diye çekimser kalıyorsunuz ama geçen sene nobre gibi sıradan bir adama 3 milyon euro bonservis veriyorsunuz. Yemiyoruz artık sayın demirören. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | npbre için geçen sene 3milyon dolar ödedik
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Yıldızdan ziyade kaybedilen ruh geri gelsin yeter.Bıktık yıldız zırvalıklarından...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet bu yönetim almak istediği adamların hiç birini alamayacak ve sonunda "transfer yaptık" demek için saçma sapan bir orta saha adamı getirecekler defansa yabancı libero almadıkları için defans yine Zan efendiye kalacak, defans kevgire dönecek Demirören Ertuğrul'unda Beşiktaş hayatına son noktayı koyacak, devre arasında olağan üstü kongre olacak Demirören utancından aday bile olamayacak Demirören-Ertuğrul el ele gidecekler bir sezonumuz daha boşa gitmiş olacak rakiplerimizin şampiyonluk sayıları bir tane daha artacak ve yine bize esmer günler görünecek Demirören Demirören Demirören Demirören Demirören Demirören Demirören Demirören Demirören Demirören
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! Konu Al Percino tarafından (16-06-2007 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=Al Percino;346288]Evet bu yönetim almak istediği adamların hiç birini alamayacak ve sonunda "transfer yaptık" demek için saçma sapan bir orta saha adamı getirecekler defansa yabancı libero almadıkları için defans yine Zan efendiye kalacak, defans kevgire dönecek Demirören Ertuğrul'unda Beşiktaş hayatına son noktayı koyacak, devre arasında olağan üstü kongre olacak Demirören utancından aday bile olamayacak Demirören-Ertuğrul el ele gidecekler bir sezonumuz daha boşa gitmiş olacak rakiplerimizin şampiyonluk sayıları bir tane daha artacak ve yine bize esmer günler görünecek iyi hoş demişsin de zan'a bişey demeyelim genede başımıza ne geldiyse bakiden geldim yani gökhana laf etmek bence saçma kalıyo biraz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |