![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaslar önce Merhaba ben yeni üyelerdenim bi yanlisim olursa kusura bakmayin. Artik birakalim baskani ve yöneticileri elestirmeye her sene bizim (taraftar) istediklerimisi yapmaya calisip ve bizi dinleyip calistiklarini kanatindayim. (türkcem okadar iyi degil kusura bakmayin). Birinci sene haric onuda ben tercübezislikden oldunu düsünüyom her sene istediklerimis yapdilar.Kleberson geldinde herkes sasirmis ve yerler inlediydi. Ailton da ben dahil cok sevinmisdik herkes dahil buna.Akatlar, Inönü, Fulya. Tamam cok hata yapmis olabilir Kolot gibi adamlari takima almaknan ama bence her sene üstüne koyup cok iyi bi baskan olmaya gidiyo. Formalari bile bizim istedimis gibi design edilmiski yani hic bi camia da ben görmedim bunu.Tabi bi saison da 10 tane oyuncu almak dogru degil cok büyük yanlis ama hatasis kul olmaz ve ders cikarilmisdir del bosque yi biz gönderdik spor basini gönderdi.tiganayi da biz gönderdik tek riza ya karsi biraz haksizlik yapildini düsünenler icin bence büyük takim hocasi olmamasi nedeniyle yollandi cagdisi futbol diye herkes tutturdu onun icin oda gitti.Artik olan oldu tercübe edinildi ve bence demirören den daha iyi baskan gelemez artik SÜLEYMAN SEBA haric artik kenetlenme zamani arkadaslar birakalim artik baskani istifa ya davet edip durmak adam bizi dinlyio ediyo herseyni veriyo bizim kadar besiktasli delgado geldinde herkes sevinmisdi rico pasa da aynsii bir iki futbolcu haric takim suan cok iyi durumda sabir gösterelim artik ertugrul hoca ya baskan bence isini yapmis durumda bi transfer haric SENI SEVIYORUM BESIKTAS!!!! Arkadaslar türkcem okadar iyi degil kusura bakmayin cok hata yapmis olablirim kendinize iyi bakin ve iyi günler. NUMI
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu NUMI tarafından (09-01-2008 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |