![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Avrupada büyük klüplerin ayrı bi taraftar sistemi var sanırım. MAn Utd nin Real madrid in falan kendi ülkeleri dışındaki taraftarları sadece sempatizan olmaktan başka gerçekten klübe maddi destek sağlayan taraftarlar haline getirmesine bağlı bir sistem sonucu oluyor. Yani adamlar her fırsatı değerlendiriyor kısacası. Gs gibi bizim avrupada taraftarımız var hödö vödö diye artistik yapmak yerine icraat yapıyolar. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Beni yanlış anlıyosunuz.Forma satılması çok iyi bişey tabiki buna karşı olunur mu hiç?,hatta bundan dolayı febe taraftarına karşı kıskançlıkda duyuyorum ama bu kadar gelirle hala bunca insanı ''Türkiye liginde şampiyon oluyoruz başarılıyız.''diyerek oyalamak başarı mıdır onu soruyorum?Geçen yıl aziz yıldrımın 9.senesiydi başkanlıkta ön elemede sıradan bir rus takımına elendiler bu şimdi aşama mı kaydettirdi onlara?Bu sene emin ol o guruba biz düşseydik lider bile çıkabilirdik.İnanamıyorum bizim taraftarın gözü bile boyanmışsa hakikatten başarılı olmuş demektir bravo doğrusu
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | lig şampiyonluğu başarılı geliyor demişsin de üstteki arkadaş da fenerin grubunda olsak lider olurduk diyor yani bu ne demek avrupada iddaa sahibi olabilecek güce kavuştuğumuza inanılıyor. E o zaman başarılı olma yolunda önemli bir yol katettiğimizi söyleyebiliriz. Avrupada da sonuna kadar şansımızı denedik ezikler gibi daha eleme turlarında averaj takımlarına elenmedik. (D.kiev feneri elediği sene önüne gelenden 3-4 yedi) Ligde en az ikincilikle devam edersek belli bir ivmeyi kazanmış oluruz artık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iyi takım iyi oyuncularla olur yine bu iş yönetime bakar.defansa kazma bi herif almazlarsa bu sene şampiyon olabilir bence
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Bence artık sürekli şikayeti bırakıp koşulsuz sevmeli ve desteklemeliyiz. Süleyman Seba gibi bir insanın bu insanlardan önce bu camiaya başkanlık yapması onlar için zaten çok zor. Ama unutmamak lazımdır ki Süleyman Seba zamanında da kötü sonuçlar alınsa da istikrardan dolayı saygı duyuluyordu. Başkanımız futbolcularımız hocamız teknik kadromuz için hep en güzel şeyleri söylemek istiyoruz ama maalesef söyleyemiyoruz. Senelerdir diğer takımların taraftarlarıyla sonuna kadar tartışıp Kara Kartalımızı savunurken içimizden bizi böyle durumlarda bıraktığı için üzülüyoruz. Ama artık bence istikrar zamanıdır. Kimse yeni geldiği takıma kolay uyum sağlayamıyor. Hocamız ve takım genç ve tecrübesiz olabilir ama en az 1 sene herkesin birbirine sabretmesi gerekiyor. Ertuğrul Hocamız dahil herkes seneye daha kendine güvenli olacak. Ben Beşiktaşımızın haketmediği bu konumda olmasının en büyük sorumlusunun hem taraftarın hem yönetimin sabırsızlığı olduğunu düşünüyorum. Beşiktaşımızın 11'ini sayamıyacak durumdayız. Her maç farklı adamlar sahada. Sürekli bişeyler deneniyor. Gönderilen futbolcularımızda gelirken yarım dönem sonra gitmeyi planlamıyorlardır herhalde. Yönetime güvenemesemde (Başkan'a borçlanmak kadar artniyetli ve saçma bir olay var ortada!!!) gelen oyuncuların teknik direktörlerin kartalımıza gelmesinin bizi tercih etmelerinin bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Maddiyatı gözardı etmemek lazım ama insan sevmediği takıma gitmez. Hepimiz insanız, sorunlarımız olabilir ve bu yüzden hatalarımız olabilir ama sabredersek gerçeği kaçırmayız bence. Yani sonuç olarak bize ve yönetime düşen önce SABIR ve en önemlisi takımda İSTİKRAR !
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! Konu Drizzt Do'Urden tarafından (09-01-2008 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |