![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saglam hoca bizi utandırma | ||
| | |
| | #3 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu maci izlemeden holoskoya atip tutanlari anlamak mumkun degil en iyisiydi besiktasin ve besiktas bence cok iyi top oynadi 7 8 tane pozisyon var kacira kacira bi hal oldular he bu arada sayilmayanda bir gol var cisse yede hayran kaldim rico pasa cok caliskandi onunda rekabete katilmasi cok onemli yalniz yinede takimi cok yavaslatiyor delgadonun oyun kuruculugunu yaptigi besiktas rakip kaleye daha cabuk gidiyor daha cabuk oynuyor bide serdar ozkan bu bencillik neyin nesidir kardesim bi pozisyonda holoskoya birakmadigi topta eger o an yanimda olsa agzini burnunu kirmistim adam bagiriyor at diye atmiyor birinin kulaklarini cekmesi lazim bir yildizi kaybedicez bole salakca davranmaya devam ederse ve hic calismiyormu ya omuzu vuran ucuruyor serdari ben onun yerinde olsam agirlik calisirim vucudumun ust tarafi icin hazir besiktasta forma sansi yakalamisken bu fizik zayifligi yuzunden kaybedebilir | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bizim takım delgado ve tellosuz hiçbirşeyken şimdi onlarıszda rize karşı tek kale oynadık çok kaçırdık.bobo bu kadar kötü oynarken ve savunmada bukadar açık verirken 11 de başlaması çok anlamsız.bu kadar şans batuhana verilse daha iyi olurdu. birde serdar özkan şımardı mı yoksa sakatlığın etkisimi bilinmez inanılmaz kötü.serdar k. ve mehmet y. biran önce bu takıma girmeli
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #6 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşlar adamlar bi kere geldi ondada begendiğiniz kaş macı ikram etti benim agzımda tüy bitti tandoğan kaş toraman bu takımın defansı degil. kaş ve toramandan iyi ön libero olur adamı kaçırsalar bile gol yem sansımız arkadaki dafnsın sayesinde azalır ama son adamı oynayamıyorlar bunlar.benim daha çok gecem mahvolacakmış gibi geliyo ama inşallah olmaz. rövanşlı mac olmasına ragmen üzüntüden hala uyuyamıyorum. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | atamayana atarlar ayrıca bugunde görduk bu alı tandoğan takımın oyuncusu değil. ayrıca ben bu aydını anlamıyorum hoca oynatmaynca nıe oynatmıyo oynatıncada laubalı oynuo+hoca oyuncu değişiklğnı çok geç yapıo 70 den sonra.bobo 1-2 maç dınlendırmelı..
__________________ +:..Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters♥ ..:+ Konu h.zaza_emilio tarafından (03-02-2008 Saat 02:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence tamamen sistem sorunumuz var. holosko sağ kanatta oynatılmamalı. serdar özkan neden solda oynuyor.orta sahamız zayıf kalıyor. biz 3 forvetle çıkıyoruz. birde ricardinho çok istekliydi ben beğendim açıkçası.inşallah formunu biraz daha arttırır | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |