![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #142 | |||
Guest
| Alıntı:
demiroren geldigi sene gelecegin besiktasını yaratacagız dedi farkındaysan 5 sene gecti ![]() | |||
![]() |
![]() | #143 | |||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
dün forzayı karıştıranlar 15 yaşındaki çocuklardı senden onların seviyesindesin anlamakta zorlanıyosun bazı şeyleri | |||
![]() | ![]() |
![]() | #144 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tmm sen haklısın
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (10-02-2008 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #145 | ||
Guest
| Teşekkürler Ertuğrul Sağlam. Taş gibi takım yarattın. İsabetli paslar yapan, rakibe pres yapan, oyunu orta sahanın ilerisinde kuran, yan pas,geri pas düşünmeyen bir takım kurdun. Teşekkürler Ertuğrul Sağlam savaşan bir takım yarattığın için bir çek kes teşekkürler. Teşekkürler Ertuğrul. Efendiliğinle bize üç köşe teşkil istasyonu sağladığın için. Çok sevdiğin Kayserili öğrencilerinin Beşiktaşlı futbolculara inanılmaz yakınlığı için sana teşekkürler. Teşekkürler Ertuğrul Sağlam üstüne üstük eski öğrencilerini gidip tek tek tebrik ettiğin için teşekkürler. Kayseri’nin iklim koşullarını çok iyi bildiğin için takımı ona göre hazırladığın için ve maç sonrası yaptığın teknikler ötesi analizde bunu vurguladığın için sana teşekkürler. Kayseri takımını çok iyi etüt etmişsin ayrıca bunun için sana teşekkürler. Senin rakibin Tolunay’ dır Ertuğrul Sağlam Beşiktaş’ı da o kulvara soktun ya sana süresiz teşekkürler. Çok şeker açıklamalar yapıyorsun, centilmen, hatta bir şey mensin ama cümleyi kuramıyorum. Teşekkürler Ertuğrul zor bir yolculuk oldu senin için ve duygusal bir atmosfer, alçak basınçlısından. Güzel bir durum çıkarttın bize. Teşekkürler olsun sana! devam etmeyeyim istersen | ||
![]() |
![]() | #146 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #149 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #150 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: kardeşim helal olsun söyleyeceklerimi yzmışın ben böle güzel açıklayamam.eklemek istediğim şu ertuğrul hocaya teknik drökter değil diyen futboldan anlamıyor.hocanın uefa tarafından dünyanın gelecek vaat eden teknik direktiörler arasında gösterildiğini unutmayın.sadece sabır diyorum sabredelim hoca daha ii olacak ve bu süreçte elbette hataları olacaktır bu hatalardan sonra istifa derseniz asıl o zaman emeğe yzık ederiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |