![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
açtırdın ağzımı sen de eleştiriyorsun esma da eleştiriyor sorun nedir sadece sen mi yazacaksın fikirlerini buraya buyur yaz bak bende yazdım birşeyler mani olma mani olma yaw moderotörler böyle şeyler demiyor size ne oluyor !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
haklısın kardeş isyan bayragını çekmeye gerek yok
__________________ | |||
| | |
| | #5 | |||
| Guest
| Alıntı:
bak kardesim herkes eleştirisn tabikide herkesn hakkı takımdan beklentileri var ama bnm yazdıgımn altına boş boş yazık yazık demesi ne ? ben burda eleştirimi yapıorm cvp veriorm yazan arkadaslara o sadece yazık dierek gülüo bu manidir | |||
|
| | #6 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
konu bu mu yani şimdi de YAZIK YAZIK mıdır evet Yazık acıyorum düştüğünüz duruma 23yaşındasın insan bize sağduyu çağrısı yapar ama nerde yok sana adresim:forzaya girmen bak oradaki yaşıtlarının yazılarına.
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | istikrar abi gerisi yalan hangi hocamız gordon milneden beri 3-5 sene durdu...olmasak olmayalım...napalım...gitsin ertugrulda yönetimde gitsin peki yeni gelecek hoca ve yönetimin iyi olacagı konusunda garanti verebilecek biri varmı içinizde..
__________________ | ||
| | |
| | #8 | |||
| Guest
| Alıntı:
.. hoca konusundada mustafa denizli geliyordu tecrubeli ama noldu iste baskı fln girmeyelim oraya ertugrul geldi hocada tecrubeli futbolu bilen biri geldimi tamamdr oturur takım .. lucescudada oturuyordu 2nci sampiyonluga gidiyorduk ama noldu birilerini rahatsz etti | |||
|
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
fatih hoca tecrübelimiydi... jose mourinho portoya başarılar yaşatırken tecrübelimiydi... bence biraz daha sabır...
__________________ | |||
| | |
| | #10 | ||
| Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Eliştirine Mani olmuyorum ki. Sadece yanlıs düşünüyorsun. Fikrine katılmıyorum. He bide bu takımın basına siz geLseniz isterse , dnyaın en ii takımı glsn. Hiç bi haLt değişmez !!! sizin gibi böle taraftar oldukca.
__________________ Konu Maviş tarafından (10-02-2008 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |